Matthew Lepre je milionář, který často a rád cestuje po světě a bydlí v luxusních hotelech. Ovšem jeho dětství nebylo zrovna pohádkové. Rodák z Austrálie vyrůstal se svou mámou, která měla sotva na jídlo a často byli závislí na pomoci od Armády spásy. Matthew šel později studovat na zubaře a při studiu se rozhodl pracovat.

Prodával zboží na sociální síti Facebook. Podnikání šlo k jeho překvapení dobře a nakonec se tedy rozhodl, že skončí se školou a bude se tomu věnovat na plno. Netrvalo dlouho a založil firmu, která mu vydělává miliony! Dnes sedmadvacetiletý podnikatel si měsíčně přijde na 66 tisíc liber (1 977 822 Kč).

„Během poslední let jsem zvládl rozšířit své podnikání, zatímco jsem cestoval do Spojených arabských emirátů, Indonésie, USA, Itálie, Francie, Španělska, Švýcarska a Thajska a doposud jsem se spoléhal na svého nejlepšího přítele, že se mnou bude, aby pořídil fotografie,“ uvedl Matthew pro britský deník The Sun s tím, že bohužel nyní musí hledat nového zaměstnance, který by pořizoval fotografie na jeho cestách.

„Moje podnikání se rychle rozšiřuje a potřebuju, aby můj kamarád Mitch pracoval na něčem jiném, tak se porozhlížíme po někom, kdo by ho zastoupil,“ řekl s tím, že hledá někoho s vášní pro cestování. Dotyčná osoba musí mít platný cestovní pas, být flexibilní a musí umět velice dobře fotografovat.

Matthew má sociální síti Instagram víc jak 180 tisíc sledujících, které si získal díky obrázkům ze svých cest. Fotograf musí být Matthewovi neustále po ruce. Podnikatel mu bude hradit náklady na cestu a ubytování v destinacích. K tomu nabízí milionář snový plat. Svému osobnímu fotografovi nabízí 28 500 liber (854 tisíc Kč) ročně!

Fotogalerie
35 fotografií