Lákavou pracovní nabídku pro mladé dobrodruhy, co rádi objevují svět a získávají nové poznatky a zkušenosti, nabízí americko-norská společnost Royal Caribbean. Náplní jejich práce se má stát cestování po světě luxusní lodí, jíž poskytne Royal Caribbean, po dobu tří týdnů. Své zážitky a dobrodružství poté musí zveřejnit na sociálních sítích.

Tento průzkumný výlet zahrnuje návštěvu Aljašky, Portugalska, Norska a Dubaje. Hlavní základnou, kde bude loď kotvit, má být soukromý ostrov v Karibiku. Namísto kancelářského vybavení budou pro svůj džob potřebovat plavky, sandále, trekové boty a sluneční brýle. Dohledu nad cestovatelskými „učni“ se ujme profesionální fotograf Russ Francis. Za svá „trápení“ získají dobrodruzi honorář ve výši 176 000 Kč.

Pozice se nabízí zájemcům z Velké Británie a Irska. Musejí projít konkurzem, v jehož porotě bude kytarista James McVey a autorka cestopisů Nadia El Ferdaoussiová. Finální rozhodnutí výběru kandidátů však provede ředitel společnosti Ben Bouldin a fotograf Russ Francis.

S nápadem této jedinečné životní příležitosti přišla společnost Royal Caribbean International. Její mluvčí sdělil: „Hledáme adrenalinové „závisláky“, kteří dychtí po dobrodružství, ale zároveň umí zachytit unikátní moment a povědět příběh v prostém sdělení na sociálních médiích.“

Fotogalerie
51 fotografií