Společnost Good Girls Company přišla s neotřelým nápadem. Na soukromém ostrově zorganizovala prázdninový resort snů pro nejednoho muže... Po zaplacení vstupní ceny se zde návštěvníkům dostane „neomezeného množství sexu“ od předem zaplacených prostitutek, alkohol zdarma, jídlo a nejrůznější drogy. 

Organizátoři návštěvníky vybízejí, aby přiletěli na letiště do kolumbijské Kartageny, kde je dívky vyzvednou a odvezou přímo na místo. To se ale vůbec nelíbí kolumbijským úřadům. A problém je zejména kvůli drogám a pasáctví neboli kuplířství. Prostituce jako taková totiž v Kolumbii nelegální není, není zde ale možné provozovat právě kuplířství, pod které organizovaná prostituce dívek na Ostrově sexu spadá. 

Místní orgány se dokonce nechaly slyšet, že zadrží či dokonce deportují každého, kdo by do Kolumbie mířil kvůli Ostrovu sexu. Starosta Kartageny Sergio Londono je odhodlaný bojovat proti akci všemi možnými prostředky. „Nepřijatelné, že nás chtějí prodávat jako sexuální destinaci. To není ten druh turismu, který reprezentujeme,“ vyjádřil se k záležitosti na Twitteru. Jeden místní farář si dokonce stěžoval u papeže.

Organizátoři však s odpovědí dlouho nečekali. Stěhují se na jiný ostrov... Není to prý vlastně žádný problém, protože jeden z provozovatelů společnosti Good Girls Company jich prý vlastní hned několik. 

Akce se má uskutečnit 24.–27. listopadu letošního roku. Zúčastnit se jí může maximálně 30 hostů a 60 předem zaplacených prostitutek. Ty mají být mužům po vůli 24 hodin denně a jsou povinny splnit jim jakékoli touhy. První den se má konat orgie na uvítanou, které se může zúčastnit, kdokoli chce. 

Další den má potom každý z návštěvníků nárok na půl hodiny se šestnácti dívkami naráz. Následující dva dny hosty čekají vyjížďky na koni, vyhlídkové lety vrtulníkem, lázně, šílené večírky a mnoho dalšího. Jedním z již zaregistrovaných hostů má údajně být nejmenovaný velmi slavný popový zpěvák z Velké Británie. 

VIDEO: Podívejte se, co obsahuje pracovní kufříček slečny Melany.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, co obsahuje pracovní kufříček slečny Melany. Robert Starý

Fotogalerie
16 fotografií