Milionář Bruce Makowsky prodává své honosné sídlo. Za luxusní vilu rozléhající se na 3500 m2 v prominentní losangeleské čtvrti Bel Air chce rovných 250 milionů dolarů, tedy v přepočtu 6,4 miliardy korun. Úchvatná vila ale stojí za každý cent!

Najdete v ní celkem 12 ložnic, 21 koupelen, tři kuchyně, dvě plné zásobené vinotéky, soukromé kino, masážní salón, posilovnu, bazén s výhledem na město, bowling a místnost se sladkostmi v hodnotě pěti milionů korun. Spolu s domem budoucí majitel dostane i sbírku veteránů, 130 kusů uměleckých předmětů a helikoptéru. O naprostý komfort majitele se postará sedmičlenné služebnictvo.

Bruce Makowsky je majitelem developerské společnosti BAM Luxury Development, která staví sídla pro největší boháče. Mimo to je i velkým zvířetem v oblasti módy, konkrétně na poli kabelek. Své sídlo si do posledního detailu navrhl úplně sám. Stavba trvala čtyři roky a na její realizaci se podílelo celkem 250 lidí. Milionář sebevědomě prohlásil, že jeho vila "má prostě úplně všechno" a jak to tak z fotek vypadá, má naprostou pravdu.

Pokud byste snad měli zájem, pak neváhejte - milionáři se prý ozvalo už nejméně šest kupců. Úchvatným domem se můžete pokochat v galerii.

Fotogalerie
20 fotografií

Přehled českých miliardářů najdete ZDE