Nezapomenutelný zážitek

Garantujeme vám, že na tuto dovolenou budete vy i vaši blízcí vzpomínat celý život. Není to jen tak, že se v posledních letech stala dovolená na vodě natolik populární, že je ideálním časem na její rezervaci právě zima. Je jedno, jestli jste dobrodruh, samotář, hledáte romantiku, nebo chcete strávit čas o samotě s rodinou, dovolená na hausbótu vám splní všechna tato očekávání. Ženy a děti mít strach nemusí, na jejich pohodlí je brán zřetel.

Autor: Pujcithausbot.cz

Proč právě Půjčithausbót.cz

Díky svým dlouholetým zkušenostem vám tato společnost nabídne nejen bezchybný a jedinečný zážitek, ale především prvotřídní služby zaměřené na spokojenost zákazníka. Na výběr budete mít dvacet hausbótů, které jsou všechny nové a vy se můžete rozhodnou pro jednu ze tří variant (Standard, Comfort a Prémium). Hausbóty jsou velmi snadno ovladatelné a především k jejich řízení nepotřebujete mít řidičské oprávnění. Lehce je totiž zvládnou ovládat i lidé bez řidičského průkazu. Půjčithausbót.cz v neposlední řadě nabízí oplocený areál, hlídané parkoviště a příjezd přímo k vodě.

Autor: Pujcithausbot.cz

Kam vyrazit

Nejatraktivnějšími lokalitami, kam můžete na svou dovolenou na vodě vyrazit, jsou Orlická a Slapská přehrada. Nejen, že si můžete s rodinou dostatečně užít koupání, rybolov či jiné vodní aktivity, ale navíc svůj hausbót můžete zaparkovat u jakéhokoliv břehu a udělat si výlet do města, zajít si na jídlo do restaurace nebo vyrazit za památkami na oblíbené hrady Orlík či Zvíkov. Možnosti jsou opravdu neomezené, tudíž si z nich zcela jistě vyberete ty pravé pro vás. V řízení se může navíc vystřídat celá rodina, protože hausbót může ovládat i člověk bez řidičského průkazu, takže si můžete dát v klidu i nějaké to pivečko k obědu.

Autor: Pujcithausbot.cz

Vybavení hausbótů

Všechny hausbóty jsou zcela nové a prochází přísnou technickou kontrolou. Samozřejmě jsou zařízené a to jak nábytkem, tak očekávejte plně vybavenou kuchyňskou linku, tekoucí vodu, teplou sprchu i WC.

Autor: Pujcithausbot.cz

Veškeré informace o zapůjčení, rezervaci či možnosti prohlídky hausbótu naleznete na stránkách www.pujcithausbot.cz