Pro příklad není třeba chodit daleko. Stačí se podívat na portál Sleviště.cz a zjistíte, že vypravit se můžete i s dětmi kamkoliv a navíc opravdu za pár peněz. I ty nejluxusnější areály teď nabízejí až neskutečné slevy.

Je jen na vás, jestli si na Slevišti.cz vyberete pobyt, spojený se skvělou lyžovačkou a spoustou atrakcí. Můžete prázdniny strávit v tuzemsku, vydat do slovenských Tater, do lázní v Maďarsku nebo si užívat v Alpách. Stačí kliknout, objednat a za pár minut máte po starostech, kam na prázdniny.

Náš tip: Co takhle pobyt v tyrolských Alpách s 44% slevou?

Romantický rodinný hotel se nachází v údolí tyrolských Alp
Autor: sleviste.cz
Nás například na Slevišti.cz kromě mnoha dalších zaujala nabídka na pobyt v tyrolských Alpách. Čtyřdenní dovolená pro dva vás přijde na pouhých 4 290 korun! A to si budete moci užít ubytování v komfortním rodinném hotelu Stockacher Hof u tyrolského městečka Bach.

V ceně máte navíc neomezené využívání wellness, skibus vás odveze do lyžařských areálů, kde máte k dispozici neuvěřitelných 190 km sjezdovek. No nekupte to za ty peníze! A pokud vám tato nabídka nevyhovuje, pak na portálu Sleviště.cz najdete spoustu dalších, které jsou navíc denně obměňovány.