Jeďte na dovolenou obytným automobilem - je to v módě!

Dovolená v karavanu není jen módní záležitostí, největším lákadlem tohoto nového pojetí volného času se bezesporu stal fakt, že si celý intinerář cesty plánujete sami s ohledem na Vaše časové možnosti, touhy a požadavky. Počet Čechů, kteří si objednávají svou dovolenou pres cestovní kanceláře, rapidně klesá. Ne každý se rád tísní v hotelu s několika desítkami českých turistů, absolvuje s nimi fakultativní výlety dle přesného časového harmonogramu a ve finále s nimi musí ještě usednou k hotelové večeři. To příliš nevypadá na odpočinkovou dovolenou v cizině, za kterou jste utratili desetitisíce. Proto pro všechny, kteří chtějí být pány svého času doporučujeme dovolenou v obytném automobilu!

Zjistili jsme že zájemci o obytné auto si nejraději zajedou vybrat do Strakonic. Velký výběr skladových vozů v akčních cenách v předváděcím centru s prodejnou kempinkových potřeb dává úžasný potenciál pro plánování báječné dovolené.

Sice nebudete mít veškerý hotelový komfort a služby all inclusive přímo u nosu, ale zase zažijete adrenalin, určitě i mnohá nezapomenutelná dobrodružství a především se vrátíte domů plni romantických vzpomínek na svou intimní dovolenou v pojízdném domečku.

Ideální dovolená - jedině v karavanu.
Autor: www.prokaravan.cz

Novinky v designu a technice obytných vozů

Pokud se obáváte, že si díky nepohodlnosti karavanu dostečně neodpočinete, tak se mýlíte. Dnešní obytné automobily jsou uzpůsobeny tak, aby Vám dopřály co největší možné pohodlí, komfort, luxus a především dostatečnou dávku soukromí. Mnohdy nepoznáte rozdíl mezi tímto moderním mobilním automobilem a Vaším bytem. Mezi největší novinky na trhu zcela jistě patří designová kuchyně do L, komfortní pětizónové matrace nebo největší panoramatická střecha na trhu (220x110 cm). Zasloužený luxus si vychutnáte i díky 3D koupelně, moderní kuchyni Knaus Premium, jejíž deska je v designu kamene a dřezu z ušlechtilé oceli.

Pokud i vy patříte mezi karavanové nadšence a propagátory tohoto nového životního stylu, nezapomeňte navštívit eshop www.prokaravan.cz, kde najdete vše pro obytné automobily a pohodovou dovolenou pod jednou střechou. A jestli jsme Vás inspirovali k možnosti zakoupení obytného automobilu, ty nejlepší naleznete na adrese www.karavany-a1a.cz.

Karavany A1A
Autor: www.prokaravan.cz