Asi vás nepřekvapí all inclusive dovolené s nekonečnou dispozicí různých dobrot a nápojů. Tyto dovolené však mají jeden háček - jsou časově omezené. Po týdnu lenošení v exotickém ráji se musíte chtě nechtě vrátit zpátky domů. Této díry na trhu si všimli hoteliéři vlastníci rezort na Maledivách, atolech uprostřed Indického oceánu s dechberoucí slunečnou atmosférou.

U společnosti Anantara Veli Maldives Resort si můžete předplatit speciální poukaz pro dva lidi za 670 000 korun a zůstat můžete jak dlouho chcete, maximálně ale rok. V ceně je zahrnut i sportovní člun k přepravě mezi ostrovy. Dále můžete bez omezení využívat místní bazén, když vás omrzí slané moře. Do místní restaurace dostanete slevu 25 %, ale každodenní snídaně je v ceně poukazu. Předprodej je spuštěn na konci měsíce 30. listopadu. Pokud byste se rozhodli využít nabídku naplno a na ostrovech strávili plných 365 dní, jeden den vás pak vyjde na 1800,-.

Resort je přístupný pouze pro dospělé a zahrnuje na 67 oddělených bungalovů s francouzskými okny zajišťujícími výhled na azurové moře. V celém areálu je zařízeno vysokorychlostní online připojení, takže pokud v době koronavirové pandemie, nebo i mimo ni pracujete přes home office, mohla by být nabídka zaujmout právě vás. Po pracovní době si můžete jít zasurfovat nebo zašnorchlovat. 

Fotogalerie
22 fotografií