Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásku v dovolenkovém ráji drsně zatkla policie: Kvůli bikinám!

Autor: rc - 
10. února 2020
21:22

Sociální sítě šokovalo drsné video, které bylo natočeno na Maledivách. To zachycuje zatčení mladé turistky (26), kterou sebrala policie kvůli tomu, že se na dovolené promenádovala v bikinách. Cecilia Jastrzemská, blogerka a hvězda britské reality show, tvrdí, že ji strážci zákona dokonce sexuálně napadli!

Cecilia Jastrzemská se začátkem února rozhodla utéct před anglickým sychravým počasím na dovolenou do tropického ráje. Za sluncem odjela s přáteli na slunné Maledivy, konkrétně na malý ostrovní ráj Maafushi. Vysněná dovolená však nedopadla zcela podle jejích představ.

Sociálními sítěmi začalo kolovat video, v němž je mladá žena v bílých bikinách zatýkána policií. Později se ukázalo, že onou ženou je právě Cecilia. Šestadvacetiletá kráska, hvězda britské reality show First Dates (První rande) či sportovní soutěže Ninja Warrior UK (Bojovník Ninja), se na záběrech všemi silami vzpírá policii. Jeden ze strážců zákona se jí snaží nasadit pouta, zatímco Cecilia křičí, že ji sexuálně obtěžují. „Každý, kdo se dostane do mého osobního prostoru, bude mít problém,“ říká Cecilia a odmítá se vydat policii. Druhý muž jí přitom zakrývá ručníkem tělo. 

Důvodem zatčení podle informací britského deníku Daily Mail bylo, že Britka, která dokonce pracuje jako poradkyně Dolní sněmovny Spojeného království, byla nevhodně odhalená na veřejnosti. Maledivy jsou muslimskou zemí, tudíž je na nich striktně zakázáno odhalování na veřejnosti vyjma hotelových resortů. Z videa ale není jasné, kde přesně k incidentu došlo.

Policie uvedla, že měli podezření, že žena je pod vlivem alkoholu. Poté, co se video objevilo na internetu, policejní důstojník Mohamed Hameed uvedl, že zatčení ženy bylo neprofesionální a veřejně se jí omluvil. „Omlouvám se za to turistce a veřejnosti. Dal jsem si za cíl profesionalizovat policii, na čemž pracujeme,“ uvedl Hameed.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání