Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

10 celebrit, které to přehnaly s photoshopem! Podivná prsa Adele, palec Rihanny a další

/
  • Které celebrity to přehnaly s photoshopem?
    9. ledna 2022 ● 05:00

    Při pohledu na slavné krásky mnoho fanynek touží být jako ony, zatímco pánové zase sní o tom, mít takovou kočku doma. Bohužel ale realita bývá poněkud odlišná, než co vídáme na internetu a v televizi. Podívejte se na fotky, u kterých to s photoshopem tak úplně nevyšlo!

  • 1.

    Paris Hiltonová

    Nedávno provdaná Paris Hiltonová (40) je svou posedlostí po dokonalosti proslulá. Ze samé touhy po dokonalé pokožce si ale na snímku nechala vyžehlit i kolena! Působí tak jako panenka Barbie, které se nedají ohýbat končetiny... 

  • 2.

    Adele

    Zpěvačka Adele (33) zažívá zlatý věk. Její popularita snad nikdy nebyla větší a nové album fanoušci naprosto milují. Poté, co shodila výraznou část své váhy, se navíc stala sex-symbolem a vyhlášenou kráskou.

     

    Jenže ani krásky nemají pokoj od všelijakých úprav ve photoshopu, aby byly ještě krásnější. Tady se to ovšem úplně nepovedlo: prsa zpěvačce „namontovali“ nějak moc vysoko! 

  • 3.

    Kim Kardashianová

    Kim Kardashianová (41) platí ve světě za celebritu číslo 1. Podnikatelka a hvězda reality show má na instagramu neuvěřitelných 275 milionů sledujících a tak není divu, že se snaží, aby na svých fotkách vypadala opravdu skvěle. Občas jí to ale ujede - zatímco na snímku nahoře má na noze jen čtyři prsty, na tom spodním jich má hned šest!

    Kim K. a její čtyři prsty na noze

    Najednou má Kim šest prstů...

  • 4.

    Mariah Careyová

    Zpěvačka a textařka Mariah Careyová (52) v poslední době opět vystoupila o něco víc na světlo, když se během Vánoc všude hrála její píseň All I Want For Christmas Is You. Také Mariah to občas úplně nevychytá: na snímku ji prozradily boky!

  • 5.

    Zuzana Plačková

    Galerie photoshopových úletů jsou vděčné téma a čas od času se objevují v různých médiích. V jedné takové na serveru BoredPanda si dokonce všimli i Zuzany Plačkové (30)! 

  • 6.

    Rihanna

    Zpěvačka Rihanna Fentyová (33) je dokonalá už sama o sobě. I její snímky ale prochází úpravami - tentokrát ji prozradil podivný dvojitý palec!

  • 7.

    Kris Jennerová a Gordon Ramsay

    Když Kris Jennerová (66) zapózovala na snímku se svou novou kuchařkou po boku Gordona Ramsayho (55), fanouškům neuniklo, že vypadali poněkud podivně. Oba totiž působili, jako by jim někdo přejel obličeje žehličkou. 

  • 8.

    Ariana Grandeová

    Mladá zpěvačka Ariana Grandeová (28) ukázala na stylizované fotce své titěrné tělo, jedna část ale působila, jako by jí snad ani nepatřila. Na snímku měla totiž dlaň skoro přes celé nadloktí.

  • 9.

    Khloe Kardashianová

    Herečka Khloé Kardashianová (37) to nemá jednoduché. Pochází ze slavné rodiny plné modelek a ačkoli sama rozhodně není ošklivá, ve své rodině vždy platila za jakési „ošklivé káčátko“. Možná i to ji dovedlo ke snaze zdokonalit alespoň své fotky. Jenomže třeba na téhle má nějak podezřele mnoho prstů... 

  • 10.

    Kendall Jennerová

    Není všechno zlato, co se třpytí. Modelka a moderátorka Kendall Jennerová (26) platí za jednu z nejkrásnějších žen světa, také ona ale své snímky upravuje. A to ne jen ty profesionální, ale i svá selfíčka. Tentokrát ji prozradila podivně zdeformovaná stěna. 

  • 11.

    Galerie

    VIDEO: Mahulena Bočanová (54) vytáhla fotky z Playboye: Sexy poklad z antikvariátu!

    Video
    Video se připravuje ...

    Mahulena Bočanová (54) vytáhla fotky z Playboye: Sexy poklad z antikvariátu! Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    58 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy