Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Ňadra, kam se podíváš! Které celebrity letos oslnily největším výstřihem?

/
  • Které celebrity vynesly největší výstřihy?
    31. prosince 2021 ● 05:00

    Ani v letošním roce nebyla u celebrit nouze o odvážné modely. Milovníci ženských ňader zajisté ocení hlavně volbu těch dam, které vsadily na výstřih. A které letos vynesly ty nejdráždivější?

  • 1.

    Bella Hadidová

    Topmodelka s palestinsko-dánskými kořeny Isabella Khair Hadidová (25), známější pod pseudonymem Bella Hadidová, vynesla asi největší výstřih ze všech. Ten jí odhaloval celý hrudník i část břicha. Poprsí si zakryla jen velkým zlatým náhrdelníkem. 

  • 2.

    Saweetie

    Obrovským výstřihem zaujala přítomné i rapperka Saweetie (28), vlastním jménem Diamanté Quiava Valentin Harperová. Ta si na předávání cen BET Awards vzala modrou róbu z dílny módního domu Dolce & Gabbana. 

  • 3.

    Salome Dewaelsová

    Belgická herečka Salome Dewaelsová předvedla skutečně zajímavou róbu na Benátském filmovém festivalu. Výstřih šatů byl sice poměrně malý, celou horní polovinu těla ale odhalovala průhledná látka s několika výšivkami. Herečka v róbě dorazila na červený koberec u příležitosti premiéry filmu Ztracené iluze na motivy knihy Honoré de Balzaca. 

  • 4.

    Chrissy Teigenová

    Mezi milovnicemi velkých výstřihů nesmí chybět ani manželka zpěváka Johna Legenda (42), modelka Chrissy Teigenová (36). Do ulic New Yorku vyrazila v „malých černých“ šatech s výstřihem, který byl s jejími vnady poněkud nebezpečný. 

  • 5.

    Alexis Renová

    Své vnady odhalila i modelka, herečka a internetová celebrita Alexis Renová (25) na premiéře filmu „Reminiscence“. Kráska, kterou proslavil hlavně vztah s modelem Jayem Alvarrezem (26), už se v minulosti objevila na obálce časopisů Playboy nebo Sports Illustrated. 

  • 6.

    Bebe Rexhová

    Vražedný výstřih vynesla zpěvačka Bleta Rexhaová (32) známá jako Bebe Rhexa. Na akci módního domu Dolce & Gabbana přišla v upnuté róbě s hadím vzorem, která měla výstřih skoro až na pupík. 

  • 7.

    Ava Maxová

    Zpěvačka Amanda Ava Kociová (27) známá jako Ava Maxová rozproudila krev přítomným na předávání hudebních cen iHeartRadio Music Awards. Tam dorazila v modelu, který se skládal jen ze stříbrné podprsenky a korzetu zakončeného krátkou sukénkou. Ani korzet ji navíc nezahalil zcela: šněrování jí vytvořilo jakýsi výstřih až ke slabinám. 

  • 8.

    Roselyn Sanchezová

    Róbu s velmi odvážně řešeným výstřihem vynesla letos na předávání cen Latin Grammy Awards i portorikánská zpěvačka a herečka Roselyn Sanchezová (48). Ta se kromě zpěvu a hraní věnuje i produkování, modelingu, skládání písní a psaní knih. České publikum ji nejlépe zná jako FBI agentku Elenu Delgadovou z kriminálního seriálu Beze stopy. 

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Jarda3: Nemají se čím chlubit . . . .

(31. 12. 2021 10:55)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy