Slovenský raper Majk Spirit své dvě milované krásky, manželku Máriu a dceru Ariu, zahrnuje nejenom láskou, ale i luxusem. Dělá, co jim na očích vidí. A tak oslava 1. narozenin okaté holčičky proběhla ve velkém stylu.

Profesionální firmou nechal vyzdobit jejich obří obývací pokoj stovkou balonků v bílé, žluté a oranžové barvě. „Tolik balonků v jedné místnosti jsem ještě neviděl,“ netajil obdiv k dokonale nazdobené místnosti zpěvák. 

Z oslavy zveřejnil video a skutečně se mu podařilo zařídit nezapomenutelnou oslavu. Nechyběl patrový dort v růžové barvě se zvířátky, rozkošné mini dezerty, jablka v čokoládě, jednohubky a pro dospělé šampaňské. 

VIDEO: Slovenský fešák Majk Spirit je v balíku! Holku nemá, ale pro Češky má slabost

Video
Video se připravuje ...

Slovenský fešák Majk Spirit je v balíku! Holku nemá, ale pro Češky má slabost Markéta Reinischová

Speciálním hostem byl český kouzelník a ilusionista Radek Bakalář, který Majka „vyškolil“ ve svém kouzelnickém seriálu. Od té doby se přátelí. 

Místo obdivu ale přišla od fanoušků ledová sprcha, že to je zbytečně moc pro tak malé dítě. „Majku mám tě moc ráda a uznávám jako člověka, ale i přes to mám názor jestli toho není zbytečné moc pro princeznu. Je to ale jen názor, hodně štěstí a zdraví maličké,“ okomentovala oslavu jedna z fanynek. „Tahle oslava je pro dítě nebo maminku? Trošičku přehnané a pouze skrytá reklama na firmu co dělá oslavy…,“ zpražila ho další.

Fotogalerie
65 fotografií