Ruská krasobruslařská legenda Jevgenij Pluščenko se netají tím, že jeho děti nemají zrovna pohodové dětství. Sám si prošel drsným drilem, který se ale nakonec vyplatil a spolu s talentem zařídil, že dnes sportovec ve své disciplíně prakticky nemá konkurenci. Rozhodl se proto, že podobný osud přichystá i svým dětem. 

Osmiletý Alex už má vlastní profily na sociálních sítích, kde táta hrdě ukazuje jeho sportovní pokroky. Z výkonů syna je jasné, že dře jako kůň. Vedle disciplíny ale slavný krasobruslař dbá také na to, aby jeho děti nijak nestrádaly po materiální stránce, a celou rodinu zahrnuje opulentním luxusem. 

Plujščenkova manželka Jana Rudkovská (46) na internetu pravidelně zveřejňuje fotky v oděvech těch nejdražších módních značek, z výletů luxusními loděmi či soukromým letadlem i snímky prostor honosného sídla. 

Dobře zajištěná panička se rozhodla, že pozadu nemůže zůstat ani malý Arsenij, který v září oslavil svůj první rok. Uspořádala proto honosnou oslavu s modrými balónky a květinovou výzdobou. 

Aby nebylo pochyb, že jde o šťastnou a semknutou rodinku, zveřejnili Plujščenkovi i video, na kterém společně přejí Arsjušovi všechno nejlepší. Nejmladší člen movitého klanu sice sotva umí chodit, ale i on už má na sociálních sítích profil spravovaný právě maminkou, na kterém pravidelně přibývají příspěvky. Účet už sleduje více než 26 tisíc lidí a další fanoušci neustále přibývají. 

VIDEO: Pljuščenkova manželka Jana si potrpí na luxus i u snídaně: nikdy nechybí čerstvé květiny, které ladí k porcelánovému servisu i jídlu samotnému.

Video
Video se připravuje ...

Pljuščenkova manželka Jana si potrpí na luxus i u snídaně: nikdy nechybí čerstvé květiny, které ladí k porcelánovému servisu i jídlu samotnému. Instagram: Jana Rudkovská

Fotogalerie
81 fotografií