„Tři dny nadávání a chválení, ale přesto jsem ráda, že jsme zvolili Vogue Russia,“ svěřila se na instagramu Jana Rudkovská (46), životní partnerka mnohonásobného držitele zlatých medailí z olympijských her, Jevgenije Pljuščenka (38). Dvojice má spolu dva syny – Alexandera (8), jenž je po vzoru tatínka tlačen do krasobruslařské kariéry, ať už chce, nebo nechce, a Arsenije, kterého jim minulý rok odnosila náhradní matka. Rudkovská je totiž po prodělaných operacích již neplodná.

Podobně jako malý Sašenka, jenž se už odmalička pohyboval ve světě módy, i Seňa teď patrně začíná své první krůčky v modelingu. Začíná to totiž úplně stejně – snímky rozkošného batolete se objevují na kloučkově instagramovém profilu, který spravuje jeho maminka. A i když je mu sotva pár měsíců, už teď má na této sociální síti přes 23 tisíc dychtivých followerů.

Aby také ne. Poslední snímky s ním nafotila i jeho maminka Jana, a ta se nestyděla před objektivem rozepnout si sáčko a pod ním odhalit podprsenku. Coby bývalá modelka vypadala naprosto báječně, a s dítětem v náručí působila jako velice rajcovní Madona z renesančních obrazů.

VIDEO: Mladý Pljuščenko podstupuje drezuru 

Video
Video se připravuje ...

Mladý Pljuščenko podstupuje drezuru Instagram

Ono focení pro prestižní magazín probíhalo na zahradě Pljuščenkovy luxusní haciendy, a obě děti si ho prý velice užily. „Bylo to velmi osvěžující,“ tvrdila Jana s tím, že malého Seňu prý velice pobavilo, kterak se na společný snímek vzdor původnímu plánu vtěsnal i Sašenka v tričku s dinosaury. Stejně jako v případě „velkého bráchy“, i malý Seňa je fanoušky nejenom opěvován, ale i litován.

Podle kritiků prominentní rodiny, co udržuje velice blízké vztahy s ruským prezidentem Vladimirem Putinem (68), ale nebude mít ani tento chlapeček pořádné dětství, a vyroste z něj pouze cvičená opička. Tak jako ze Saši.

Na výtky veřejnosti, že tak malé dítě je nuceno pracovat, cestovat po celém světě, chodit po mole a fotit kolekce místo toho, aby si užívalo bezstarostné dětství, vždy Rudkovská odpovídala, že ho to baví, a prý dokonce sám říká, že se už nikdy nenechá zadarmo ani fotit, ani natáčet. Své rodiče k práci před objektivy fotoaparátů měl údajně sám přemlouvat…

Až čas proto nejspíš ukáže, jak tomu bude v případě Arsenije. Na rozdíl od Alexandera, který byl už od miminka neskutečně rozkošný a po právu byl označován za jedno z nejhezčích dětí na světě, je tento klouček… tak nějak normální.

Fotogalerie
156 fotografií