„Dobré ráno. Dnes je důležitý den pro našeho Arsjušu,“ objevilo se o víkendu na oficiálním instagramovém profilu osmiměsíčního Arsenije Pljuščenka, který spravuje jeho maminka, bývalá modelka a moderátorka Jana Rudkovská. Až další příspěvek jeho fanouškům vysvětloval, čím je pro něj neděle tak výjimečná - v ten den byl totiž pokřtěn. Při této příležitosti mu jeho slavní rodiče připravili nádhernou zahradní párty, ze které dýchal přepych a bohatství hrdých rodičů na každém kroku: Kromě nádherně nazdobených stolů plných dobrot a květin, nad nimiž se vznášelo neuvěřitelné množství křišťálových lustrů, jí dominovalo především písmeno A vedle obřích medvídků a bizarní sochy žiraf v životní velikosti, co také držely lustry v tlamičkách.

Kromě křtu jako takového a velkého hodování došlo také na krájení „křestního dortu“, kterého se chopil „velký brácha“ Alexander (8) - pro tento velký den oblečený do trička od Diora. Tomu jeho rodiče poněkud bizarně přezdívají „Gnom“, což se dá přeložit jako skřet nebo trpaslík. Silnou vrstvu fondánu se mu však zdolat nepodařilo, a tak se do porcování nádherného dortu, který zdobili modro-bílí motýlci a na jeho vrcholu bylo opět písmenko A jako Arsenij, musela zapojit i maminka. Akce se pochopitelně účastnila jenom ruská smetánka, kupodivu se však blízký přítel Jany, ruský prezident Vladimir Putin (68), na ní neukázal. A pokud ano, zdárně se vyhýbal všudypřítomným fotoaparátům, co s gustem ten luxus dokumentovaly.

VIDEO: Mladý Pljuščenko podstupuje drezuru.

Video
Video se připravuje ...

Mladý Pljuščenko podstupuje drezuru. Instagram

„Jsem šťastný, že se z našich přátel stali kmotři,“ svěřil se na sociální síti otec Jevgenij Pljuščenko, mnohonásobný držitel zlatých medailí za krasobruslení. Jedním kmotrem malého „cara“, jak bývá Pljuščenkovým potomkům přezdíváno v médiích, se stal Jevgenijův přítel z dětství, taktéž krasobruslař a někdejší šampion Anton Sikharulidze (44), Jana si zase na post toho druhého prosadila rodinnou přítelkyni, půvabnou designérku Natallii Yakimchykovou (24). „Byl to velmi dojemný a krásný den plný štěstí a lásky! Budu se velmi snažit, abych se pro něj stala spolehlivou oporou a podporou v životě!“ napsala pak na instagram Natallia, která na křtu vypadala pro množství make-upu i přes své mládí jako vosková figurína.

Všechna slova jsou zde ale naprosto zbytečná, mrkněte do naší galerie a přesvědčte se sami, jak megalomansky se dají oslavit křtiny osmiměsíčního dítka, které si z celé té slávy nebude vůbec nic pamatovat. Jako demonstrace bohatství a vlivu jeho rodičů to však funguje znamenitě…
Fotogalerie
155 fotografií