Herečka Sam Sheenová (17) přezdívaná Sami se na sociální síti TikTok svěřila s naprosto šokující zpovědí. Svou matku, herečku Denise Richardsovou, obvinila z týraní. 

V krátkém klipu tento týden ukázala video, na kterém vypadá naprosto nešťastně a vydeptaně. „Před rokem v tento den: uvězněná v tyranské domácnosti, nenáviděla jsem se, celé dny jsem nejedla nebo nespala, měla jsem příšernou depresi, nenáviděla jsem školu atd.,“ popsala svůj tehdejší život. 

Následně ukázala záběry, na kterých vypadá podstatně lépe. „Teď: konečně jsem se odstěhovala z toho pekelného domu, zažila jsem spirituální procitnutí, mám 2 kočky, šťastně nezadaná, mám se moc ráda, sekla jsem se střední,“ shrnula svou současnou situaci. 

Sami se narodila v roce 2004 Richardsové a Sheenoviběhem jejich manželství, které trvalo v letech 2002 až 2006. Mladičká herečka neuvedla, zda „pekelným domem“ myslí domácnost jejího otce, či její matky. Podle časopisu Page Six ale v inkriminované době žila s Richardsovou. Sami již v minulosti prozradila, že se ji matka dokonce pokusila vyhodit z domu. 

Nejmenovaný zdroj z okolí rodiny ovšem stojí na straně údajně despotické matky. Podle něj stojí za rozpory hlavně to, že se Sami mlátí puberta. „Denise nastavila normální pravidla, jaká by nastavil každý rodič. Je to máma a rodič a existují nějaká pravidla. Sami je nechtěla dodržovat,“ uvedl pro časopis. 

Své ve sporu matky s dcerou prý odvedl i táta Charlie. „Charlie nechtěl podpořit Denisina pravidla. Měl jiný způsob rodičovství a Sami se rozhodla, že bude žít s tátou,“ pokračoval. „Denise velmi miluje svou dceru a celá situace ji velmi bolí,“ popsal zdroj. 

VIDEO: Příliš žhavé výstřely! Charlie Sheen přiznal: Ano, jsem HIV pozitivní... 

Video
Video se připravuje ...

Příliš žhavé výstřely! Charlie Sheen přiznal: Ano, jsem HIV pozitivní... youtube.com

Fotogalerie
118 fotografií