Charlie Sheen, hvězda komedií Žhavé výstřely či seriálu Dva a půl chlapa, dlouhá léta patříval mezi nejznámější hollywoodské bouřliváky. Ani jednu sukni nenechal na pokoji, blízko měl jak k alkoholu, tak i drogám, což bylo důvodem, proč o něj producenti postupně ztráceli zájem. Pomyslnou poslední kapkou i pro jeho věrné fanoušky pak bylo hercovo přiznání, že se kvůli své promiskuitě nakazil virem HIV. Když se objevil na veřejnosti v dubnu 2019, to, jak vypadal, jeho příznivce upřímně vyděsilo: Byl totiž k nepoznání. Hubený, shrbený, bledý ve tváři… Působil jako stín sebe sama.

Jak se ale zdá, Sheen, jehož skutečné jméno je mimochodem Carlos Irwin Estévez, šel do sebe. Herec, který o sobě prohlašuje, že je od prosince 2017 již střízlivý, a aniž by musel do léčebny, zbavil se všech svých závislostí, po delší době zase zavítal do společnosti.

Objevil se na promítání v autokině, kde dávali film První liga z roku 1989. Na akci pořádané charitativní organizací California Strong, což je nadace spoluzaložená baseballistou Ryanem Braunem (37), která poskytuje od roku 2018 pomoc lidem, jichž se dotkla živelná katastrofa, vypadal představitel baseballového hráče Ricka Vaughna tak dobře, jako už dlouho ne.

VIDEO: Příliš žhavé výstřely! Charlie Sheen přiznal: Ano, jsem HIV pozitivní…

Video
Video se připravuje ...

Příliš žhavé výstřely! Charlie Sheen přiznal: Ano, jsem HIV pozitivní... youtube.com

Zdálo se, že přibral nějaké to kilo, takže se jeho propadlé tváře trošku zakulatily, a na všechny strany vrhal úsměvy, pro které před ním ještě nedávno padaly ženy a dívky do mdlob. Ostatně se šušká, že jeho postelí prošlo více než pět tisíc žen. A nebál se ani experimentů, takže v jeho pelíšku prý skončily i různé pornoherečky či transsexuálky.

Na akci každopádně Sheen zavzpomínal na natáčení filmu První liga, skrze program FaceTime se virtuálně spojil se svým kolegou z filmu, hercem, moderátorem a bývalým hráčem baseballu Bobem Ueckerem (87), a jeho fanoušci s ním mohli dokonce prohodit pár slov - čehož mnozí s nadšením využívali.

Sheen se proslavil nejenom díky svému nespornému hereckému talentu, koneckonců pochází z hereckého klanu, do něhož patří jeho otec Martin Sheen (80) a starší bratr Emilio Estévez (59), ale také pro četné skandály. Mezi ty patřily nejenom výše zmiňované drogy, alkohol a sex, ale i domácí násilí, kvůli kterému několikrát skončil před soudem. Měl dokonce postřelit svou bývalou partnerku Kelly Prestonovou (†57). Na přetřes v médiích se dostalo také obvinění Sheena ze sexuálního zneužití nezletilého chlapce - již v 80. letech prý znásilnil začínajícího herce Coreyho Haima (†38), s nímž se objevil ve snímku Lucas.
Fotogalerie
54 fotografií