Hvězda Dva a půl chlapa ztratila svůj glanc někdy v době, kdy ji z úspěšného seriálu vyhodili a byla pozitivně testována na HIV. Bujarých večírků a šňupacích hodinek se Sheen nevzdával, což ho zavedlo do finanční tísně. Musel prodávat domy a splácet bývalé vztahy, aby se neocitl na dlažbě. To nejhorší ho ale ještě čeká.

V dokumentu (My) Thruth: The rape of two Coreys (Moje pravda: Znásilnění dvou Coreyů) jeho tvůrce, bývalá dětská hvězda Corey Feldman, potvrdil letité zvěsti, že Sheen v 80. letech znásilnil jeho jmenovce Coreyho Haima (38). Dokument z technických důvodů propásl svou premiéru, vybraní diváci však jmenování Sheena sdíleli na sociálních sítích.

Tohoto tématu se Feldman mimo jiné dotkl i ve své autobiografii z roku 2013, násilníka ani oběť tehdy nejmenoval. „Během natáčení filmu [Lucas] mi [Haim] řekl, že ho dospělý muž přesvědčil, že sexuální styk mezi starším mužem a mladým chlapcem je v tomto byznysu zcela přirozený,“ napsal. Nyní se na útočníka nebojí ukázat a obvinit ho.

„Během polední pauzy odešli daleko od všech a zastrčili se mezi dva karavany,“ popisuje v dokumentu Feldman. „A Haim, nevinný a ambiciózní chlapec, se od Shenna nechal sodomizovat.“ Jako lubrikant měl Sheen použít olej na smažení.

Cejch pedofila pro Charlieho není novinkou, znásilnění či obtěžování nezletilých je jakýmsi veřejným tajemstvím, naposled o této kauze v roce 2017 psal magazín The Esquire. „Haim mi řekl, že při natáčení filmu Lucas měl sex s Charliem,“ řekl blízký přítel a kolega zesnulého herce Dominick Brascia. „Kouřili trávu a měli anální sex. Pak se prý Charlie změnil, byl odtažitý. Když se ho Corey pokusil přemluvit na další dovádění, Sheen neměl zájem,“ pokračoval Brascia.

„Corey byl ze styku hodně zmatený a věřil, tak jako mnoho jiných obětí, že byl do svého násilníka zamilovaný,“ prozradil magazínu jiný anonymní zdroj. Dodal, že se o pár let později oba herci znovu setkali a měli sex, a Haim si v ten moment uvědomil, co mu Sheen jako mladistvému provedl a že k němu nikdy lásku necítil. Haim zemřel v roce 2010.

Sheen doposud všechna obvinění smetával ze stolu a do několika dní se na ně zapomnělo. Teď se však bude muset snažit, protože důkazy se kupí a svědci a oběti začínají mluvit.

VIDEO: Připomeňte si Sheenovo veřejné doznání o HIV

Video
Video se připravuje ...

Příliš žhavé výstřely! Charlie Sheen přiznal: Ano, jsem HIV pozitivní... youtube.com

Fotogalerie
43 fotografií