Neutuchající pocit štěstí zažíval Milan Lasica pokaždé, když mohl trávit čas se svými dvěma vnučkami Stelou a Ester. Před čtyřmi týdny pak jeho rodinu zaplavila nová vlna radosti a euforie - nejmladší dceři Žofii (38) se narodil syn. Informoval o tom slovenský server Nový Čas.

I když se Žofie na rozdíl od své starší sestry Hany (40) drží v ústraní, na otcově středečním tajném pohřbu nemohla chybět. Žofie podle snímků dorazila v doprovodu svého manžela a před sebou tlačila černý kočárek, kde se ukrýval nejnovější člen skladatelova klanu.

„Je to měsíc, co se děťátko narodilo. Je to chlapeček, takže první vnuk. Hodně se těšil ze svých vnuček… Jen jsme sledovali, kdy se to další děťátko konečně narodí,“ prozradil serveru zdroj blízký rodině.

Lasicova radost z nového vnoučka bohužel trvala jen krátce. Legendární všeuměl zemřel v neděli večer během představení s orchestrem Bratislava Hot Serenaders, které se konalo v bratislavském Studiu L+S. Milan zkolaboval přímo na jevišti, život mu nedokázala zachránit ani okamžitá resuscitace.

VIDEO: Poslední poklona Milana Lasici (†81): Video z posledních vteřin před smrtí

Video
Video se připravuje ...

Poslední poklona Milana Lasici (†81): Video z posledních vteřin před smrtí Pluska.sk

Fotogalerie
109 fotografií