Pětašedesátiletá Robetsová, o jejíž smrti média poprvé informovala v pondělí, se podle jejího agenta nacházela ve vážném na jednotce intenzivní péče v nemocnici Cedars-Sinai v Los Angeles. Pingel původně informoval, že herečka zkolabovala 24. prosince při procházce se psem. Zprávu o její smrti přitom v neděli údajně obdržel od jejího partnera O'Briena a následně ji předal médiím. O několik hodin později se však ukázalo, že je Robertsová stále naživu. 

Zvlášť kuriózně tak vyznělo předchozí vyjádření právě hereččina partnera Lance O'Briena, který řekl pro server TMZ, že ji těsně před smrtí navštívil v nemocnici. „Když jsem ji držel v jejích posledních okamžicích za ruku, otevřela oči. Naposledy jsem viděl její krásné oči. Tanya měla ty nejkrásnější oči,“ popsal dojemně čas, který však ve skutečnosti nebyl jejím posledním. Vysvětloval to tím, že měl za to, že Tanya vydechla napodsledy a odešel z nemocnice bez toho, aby si fakt ověřil s lékaři. Záhy na to zašal poskytovat televizní rozhovory, a právě při jednom z nich mu zazvonil telefon z nemocnice, která mu sdělila, že Tanya sice je ve vážném stavu, ale žije.

Druhá smrt je skutečná...

Téhož dne, kdy hereččin agent uvedl, že se jednalo o omyl a Tanya Robertsová žije, však zasáhla svět o pár hodin později smutná zpráva podruhé. Web TMZ uvádí, že po tom, co byla její smrt vyvrácena, skutečně podlehla následkům kolapsu... Každý si jistě v této souvislosti vybaví názvy dalších bondovek, které často v názvu mají hru ze smrtí - třeba Dnes neumírej, Žiješ jenom dvakrát nebo právě Vyhlídka na smrt.

Robertsová zahájila svou kariéru v 70. letech jako modelka a příležitostná divadelní herečka. Do světa filmu pronikla o pět let později hororovým snímkem Forced Entry. Než omámila nejslavnějšího agenta všech dob, stala se královnou džunglí ve filmu Sheena či andílkem s železnými pěstmi místo křídel v seriálu Charlieho Andílci.

Video: Pártlová promluvila o nádoru!! Žbirka musel za velké peníze vysvobodit syna! A zásnuby známého moderátora!

Video
Video se připravuje ...

Pártlová promluvila o nádoru!! Žbirka musel za velké peníze vysvobodit syna! A zásnuby známého moderátora! Petr Macek, Lukáš Červený

Rolí bondgirl Stacey Suttonové v poslední bondovce Rogera Moorea (†89) Vyhlídka na vraždu zanechala ve světě kinematografie nesmazatelnou stopu. Producent filmu si ji tehdy vybral po jejím výkonu ve filmu Pán Šelem, menší vliv na casting mohla mít i titulní stránka Playboye z roku 1981, kterou zdobila právě Robertsová.

Počátkem 21. století zmizela půvabná blondýnka z pláten kin a usadila se na televizních obrazovkách. Novodobá generace seriálových nadšenců si ji může pamatovat ze sitcomu Zlatá sedmdesátá coby Midge Pinciottiovou, v roce 2001 ale seriál opustila, aby pečovala o nemocného muže. O tři roky později svou roli v několika posledních epizodách své kariéry zopakovala.

VIDEO: Stropnického partner si prošel anorexií! Okradený Cristovao! A Angelice zemřel Peyrac!

Video
Video se připravuje ...

Stropnického partner si prošel anorexií! Okradený Cristovao! A Angelice zemřel Peyrac! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
16 fotografií