Po listopadové nehodě strávila několika dní v nemocnici. Slovenskému Novému Času svěřila závažnost svých zranění: „CT ukázalo, že čtvrtý obratel byl zlomený a ploténky mezi pátým a sedmým obratlem vysunuté. Operace krčního obratle prostě musí být co nejdříve. Nyní kvůli covidu musím čekat na termín. Budou mi muset vzít štěp z pánve a voperovat do krku.“

Počátkem prosince odjela do nemocnice na kontrolu, když její auto dostalo smyk a sjelo do výmolu. Jako zázrakem se jí nic nestalo. Navzdory plánovaným operacím fanoušky o vánočních svátcích překvapila lechtivou fotografií. Zcela nahá v santovské čepici, s rozkročenýma nohama a vyšpuleným zadečkem dřepěla před vánočním stromkem.

Video: Náhlá smrt Ladislava Mrkvičky! Verešová po kauze s pornem! A Hryc porušil vánoční slib

Video
Video se připravuje ...

Náhlá smrt Ladislava Mrkvičky! Verešová po kauze s pornem! A Hryc porušil vánoční slib Petr Macek, Lukáš Červený

„Toto není rok na získání všeho, co chceš. Toto je rok, kdy je třeba si vážit všeho, co máš,“ napsala hloubavě ke snímku. Tělo jí zdobí nová i stará tetování, po šrámech od autonehody ani známka.

Mnoho fanoušků nepochopilo, o čem její příspěvek vlastně je. „Pěkně jsi to napsala, jen ta fotka s holou řití tam jaksi nepasuje. Nebo že by to bylo zrovna to, čeho si tak vážíš?“ podivoval se jeden pisatel, načež Fabušová diskuzi raději zakázala.

VIDEO: Pártlová promluvila o nádoru!! Žbirka musel za velké peníze vysvobodit syna! A zásnuby známého moderátora!

Video
Video se připravuje ...

Pártlová promluvila o nádoru!! Žbirka musel za velké peníze vysvobodit syna! A zásnuby známého moderátora! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
62 fotografií