Fabušová čeká na termín operace v domácí léčbě. Včera měla absolvovat kontrolu, ale nedokázala sehnat odvoz, proto nakonec sedla za volant. Během cesty však zažila pořádný šok, protože měla autonehodu!

Sedla za volant a rozhodla se odvézt do nemocnice po své trase. Jen kousek od svého bydliště v Dunajské Lužné však měla autonehodu. „Mnoho lidí má naražený krk nebo obratel a nemá zakázané řídit. Já mám dvě ruce a dvě nohy. Se žádným autem jsem se nesetkala. Dostala jsem smyk a hodilo mě to do výmolu. A mám teď z toho trošku paniku, úzkost,“ řekla se slzami v očích Fabušová. Spodek auta tak zůstal docela rozbitý. „Čtyřikrát couvačka, čtyřikrát dopředu a na těch plechách jsem dojela domů. Bylo mi jasné, že nestíhám už nic,“ dodala kráska. Nabourané auto tak skončilo v servisu.

VIDEO: Královna krásy Karolína Kopíncová promluvila o svém příteli! Ustojí to?

Video
Video se připravuje ...

Královna krásy Karolína Kopíncová promluvila o svém příteli! Ustojí to? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Jak informoval Nový Čas, Fabušová po nehodě s Borisem Kollárem jezdí ve vládní limuzíně každý týden do nemocnice na kontrolní rentgeny.

„CT ukázalo, že čtvrtý obratel byl zlomený a ploténky mezi pátým a sedmým obratlem vysunuté. Operace krčního obratle prostě musí být co nejdříve. Nyní kvůli covidu musím čekat na termín. Budou mi muset vzít štěp z pánve a voperovat do krku,“ svěřila se Novému Času sexbomba, jejíž potíže stále nepřestávají. „Bolesti mám, nemohu spát. Chodím, pohybuji rukama. Míchu to minulo o milimetry, ale ta operace je nevyhnutelná,“ dodala tehdy Mirka. Dny tak teprve ukážou, co bude dál...

VIDEO: Misska s tělem bohyně oslavila rok manželství. Karanténa skončila rozvodem, nebo porodem?

Video
Video se připravuje ...

Misska s tělem bohyně oslavila rok manželství. Karanténa skončila rozvodem, nebo porodem? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií