Dlouhé dny na rozpálené pláži a teplo, o jakém si v Česku můžeme nechat zdát. Tím se zakladatelka nadace Veroniky Kašákové posledních několik dní chlubila na instagramu. Poslední dovolená ve dvou na exotických Maledivách se ale pořádně zvrtla a nastávající rodiče se nyní potýkají se zdravotními problémy.

„Stejně jako minulý rok po návratu z Bali, se z malé oděrky o korál mému muži rozjela infekce do nohy, takže vyfasoval berle a klid na lůžku. Já si přivezla, stejně jako před třemi lety, z Malediv obrovský opar přes celý dolní ret,“ prozradila Kašáková fanouškům na instagramu. Text proložila děsivými fotografiemi přítelovy poraněné nohy a svého nateklého rtu.

VIDEO: Nevěsta na útěku? Těhotná misska z děcáku Kašáková podruhé zrušila svatbu!

Video
Video se připravuje ...

Nevěsta na útěku? Těhotná misska z děcáku Kašáková podruhé zrušila svatbu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Tím ale útrapy zdaleka neskončily. „To vše vyvrcholilo tím, že jsme byli nuceni se vystěhovat z domečku, protože nám v něm stále neteče voda. Takže ve 30. týdnu těhotenství se opět stěhuji s matrací na zádech, s krabicí v podpaží, podpírám svého muže každé ráno, když ho vezu na převazy a pak v autě brečím jak malej Jarda,“ doznala se sklíčená modelka. Dodala, že na vině jsou hlavně hormony.

Zatímco si páreček užíval sluníčka, fanoušky zajímalo, jak se vede miminku a zda je zdravé. Veronika je ujistila, že mu nemůže být lépe. „Jsme po kontrole a miminko je v pořádku, žádná ohřátá voda, ani toxoplazmóza a ani trombóza,“ uvedla kráska, která se momentálně nachází v 7. měsíci těhotenství.

VIDEO: Misska z děcáku Veronika Kašáková: Snubák odložila, ale svatbě se nebrání!

Video
Video se připravuje ...

Misska z děcáku Veronika Kašáková: Snubák odložila, ale svatbě se nebrání! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
75 fotografií