Je sice otázkou, zda je tetanie správně nazývána chorobou, jelikož se fakticky nejedná o nemoc jako takovou, ale pouze o reakci těla na akutní nedostatek hořčíku, jisté však je, že to pořádně dokáže znepříjemnit život. Kristýně Kubíčkové, která v minulosti randila s muzikálovou hvězdou, zpěvákem Vojtěchem Drahokoupilem (25), tetanie pěkně zpestřila už odlet na Filipíny, kde v roce 2016 reprezentovala náš stát v soutěži o královnu krásy. Jak se ale nyní svěřila na sociální síti, problémy s hořčíkem má stále…

Na dotaz, jak s tetanií bojuje, odpověděla: „Je pravda, že asi na začátku jsem s ní trošku bojovala, ale už jsem ji potom přijmula a snažím se co nejvíc doplňovat magnézium… a nenervovat se s lidma, který za to nestojí,“ vysvětlila svým zvídavým fanouškům krásná a velice sexy blondýnka, která se pyšní silikonem vylepšeným hrudníčkem. Projevy nemoci, jimiž si prošla, ovšem nebyly žádnou pohodičkou… „Mně už se i párkrát stalo, že jsem byla v bezvědomí,“ prozradila.

VIDEO: Vnadná misska Kristýna Kubíčková: Po rozchodu ji muži bombardují nahými fotkami! 

Video
Video se připravuje ...

Vnadná misska Kristýna Kubíčková: Po rozchodu jí muži bombardují nahými fotkami! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Je to hodně nepříjemný, když dojde k tomu záchvatu, celý tělo se vám stáhne do křečí, brní vám prsty, nemůžete se nadechnout…“ popisovala velice děsivě znějící průběh záchvatů, při nichž dochází i na nedobrovolnou kontrakci svalů. „Ale když se s tím potom člověk naučí pracovat, tak je to lepší,“ zdůraznila blondýnka. Je zkrátka důležité na sobě pozorovat, jak se člověk cítí, a podle toho jednat. A to, že Kubíčkovou tetanie nijak neomezuje v pracovním životě, je totiž zcela zjevné – je totiž velice vyhledávanou modelkou.

VIDEO: Česká Miss Earth Kubíčková: Vítězství mi změnilo celý život!

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss Earth Kubíčková: Vítězství mi změnilo celý život! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
80 fotografií