Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zpěvačka Ann Marie (25) střelila svého přítele do hlavy: Kulku do čela údajně dostal omylem

Autor: štt - 
4. ledna 2021
09:32

Pokus o vraždu, nebo nešťastná náhoda se odehrála v hotelovém pokoji v Atlantě. Mladá rapperka Ann Marie s pláčem volala záchrannou službu poté, co byl její přítel střelen do hlavy.

Dispečer tísňové linky dle výpovědi slyšel ženu, jak se zajíká slzami a prosí o rychlou pomoc. Přestože se Ann spolu s personálem o poraněného starala až do příjezdu lékaře, byla zadržena jako hlavní podezřelá z pokusu o vraždu.

Dle Ann byl Jonathan střelen nešťastnou náhodou. Když vytahovala zabalený ručník z tašky, vypadla z něj na zem zbraň, z níž vyšla rána. Jonathan byl střelen přímo do čela a kulka vyšla ven v blízkosti spánku. Muž byl ihned převezen do nemocnice a nadále zůstává v kritickém stavu ohrožení života.

Přestože ztratil mnoho krve, během ošetření byl schopný komunikace. Nemůže však podstoupit žádný policejní výslech. Dle mladé zpěvačky šlo o tragickou nehodu. Přestože zbraň měla vystřelit pouze jednou, byly v interiéru pokoje nalezeny další dvě kulky.

S Jonathanem se Ann znala od dětství a na začátku prosince ji přiletěl navštívit z Chicaga do Atlanty. Ann Marie byla na místě zadržena a odvezena do věznice ve Fultonu. Čelí obvinění z nelegálního držení zbraně a pokusu o vraždu.

tryskomys ( 7. ledna 2021 05:59 )

K tomu není,co dodat,je černá,tak jí vše projde.Brzy se budou dávat tresty podle příslušnosti k menšině,jaksi mi to zavání propagací nacismu naruby.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání