Sarah Fergusonovou a princeznu Dianu pojilo opravdu hluboké pouto. „Byly jsme nejlepší kamarádky už od jejích 14 a mých 15 let,“ uvedla Fergusonová pro časopis People. Byla to právě princezna lidských srdcí, kdo ji seznámil s jejím budoucím manželem, princem Andrewem, s nímž pak měla Sarah dvě dcery - princezny Beatrice (33) a Eugenii (31). Souhrou okolností se tak z kamarádek staly švagrové.

Obě manželství nakonec skončila rozvodem, než se tak ale stalo, trávily spolu obě ženy spoustu času a dokázaly se vcítit jedna do druhé jako málokdo. Teď Fergusonová v italské talk show Porta a Porta vyrukovala s tím, co si myslí, že by řekla Diana na své dnes již dospělé syny. 

Velká kritika za jeho životní volby se snáší hlavně na prince Harryho. Mnoho lidí neschvaluje jeho manželku Meghan Markleovou ani rozhodnutí opustit Anglii a život prince nechat za sebou. 

„Kdyby tady byla Diana, vím, že by řekla, že to nejdůležitější je, aby byli šťastní. A on s ní je šťastný. Je krásné vidět toho malého kluka, který plakal na pohřbu své mámy, takhle šťastného,“ uvedla Fergusonová přezdívaná Fergie. 

„Byla by moc pyšná na své syny i jejich manželky,“ myslí si Dianina někdejší přítelkyně. „A byla by naprosto zblázněná do svých vnoučat,“ dodala. 

Princezna Diana si byla velmi blízká i s dcerami Fergusonové, Beatrice a Eugenií. Vidět je proto s jejich malými dětmi, spolu se svými syny a jejich rodinami, to by bylo podle Fergie pro Dianu hotové nebe. 

„Kdyby tady teď se mnou seděla, řekla by: Jsem moc pyšná na oba mé syny i úžasné manželky, které si vybrali, protože každá z nich má svůj vlastní hlas,“ uvedla vévodkyně z Yorku. 

VIDEO: Blesk Podcast: Harryho k alkoholu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Harryho k alkoholu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey Jiří Marek, Lukáš Červený

Fotogalerie
168 fotografií