Australská komentátorka královské rodiny Angela Mollardová považuje pojmenování dcery Sussexů po královně Alžbětě II. (95) za strategický krok k udržení vazeb na palác.

„Vidím to tak, že použili jméno Lilibet, aby si zajistili další užívání značky Sussexu a měli pojítko s palácem,“ uvedla Mollardová podle britského Daily Mail v pořadu The Morning Show s tím, že hold britské panovnice slouží jako pojistka v případě hrozby ztráty titulů.

Podle Mollardové to dokládá fakt, že Meghan a Harry zvolili jméno velmi blízké královské rodině, kterou se v roce 2020 rozhodli opustit. „Je to velmi osobní jméno, Alžbětě tak říkal Philip,“ vysvětlila.

Expertka si také myslí, že královna měla v otázce jména nejnovějšího přírůstku v rodině manželského páru svázané ruce. „Dokážete si představit, co by se dělo, kdyby jim to neposvětila? Šli by si stěžovat k Oprah,“ naráží Mollardová na dvě interview, v nichž Sussexové vrhli dlouhý a temný stín na královskou rodinu, obvinili ji z rasismu a Harry svého otce prince Charlese (72) z nevhodné výchovy.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
89 fotografií