Paralyzovaný Buckinghamský palác se stále vzpamatovává z nedělního večera, kterým se prohnala destruktivní bouře jménem Sussex. Tvrzení Meghan Markleové (39) a prince Harryho (36) o rasistických poznámkách mířených jak na vévodkyni, tak na tehdy nenarozeného Archieho (1), a neochota šlechticů ochránit Markleovou, což u ní vyvolalo sebevražedné myšlenky, mohou britskou monarchii nenapravitelně zničit.

Video: Harry a Meghan: Vzlety a pády 

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan Mall.tv

Podle zdroje z paláce Alžběta se synem princem Charlesem (72) a vnukem Williamem (38) usedla už v pondělí ráno ke krizovému jednání. Ačkoliv údajně existuje připravené prohlášení, v němž palác ve snaze předejít dalšímu napětí a vyhrocení situace zdůrazňuje svou přetrvávající lásku k vévodům ze Sussexu, královna ho odmítá podepisovat, dokud celou věc řádně nepromyslí, informoval nyní britský Times.

Nálada v paláci je od odvysílání rozhovoru na bodu mrazu a šok a smutek se šíří i mezi zaměstnanci. „Harry vypustil na svou rodinu nukleární bombu,“ popsal kolektivní pocity služebnictva královský zdroj serveru Daily Mail.

VIDEO: Gábina měla předmanželskou smlouvu. Koukal ji nepodepsal? A údajné lži Meghan a Harryho

Video
Video se připravuje ...

Gábina měla předmanželskou smlouvu. Koukal ji nepodepsal? A údajné lži Meghan a Harryho Blesk

Fotogalerie
94 fotografií