V pátek dorazila na hrad Balmoral rodinka z Cambridge. Princ William (38), Kate Middletonová (38) a jejich tři dítka George (7), Charlotte (5) a Louis (2) se po dlouhých měsících konečně shledali s královnou Alžbětou a princem Philipem (99), kteří od března žijí v podstatě v ochranné bublině, daleko od domova.

Kdo se na Balmoral letos nedostaví, jsou ovšem vévodové ze Sussexu. Bude to poprvé, co si Harry nechá ujít zářijovou letní dovolenou strávenou se svými blízkými. Podle zdroje, který promluvil pro server InTouch Weekly, je princ frustrovaný, bohužel se nedá nic dělat. Zato Meghan„krvavá“ dovolená vůbec nechybí. „Nemá pocit, že by o něco přicházela. V současné době ji zaměstnává zařizování nového domu v Montecitu.“

Video: Radikální změna Míši Kuklové bojující s rakovinou. A Ester Janečková hledá dceru!

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna Míši Kuklové bojující s rakovinou. A Ester Janečková hledá dceru! Bára Horáková, Lukáš Červený

Na vině je hlavně koronavirové pandemie. Lety jsou zrušené a páreček se na sídlo ve skotském Aberdeenshire nemá jak dostat. Samozřejmě by mohli využít soukromého letu, polovina planety by jim to ale neodpustila. Nesmí se zapomenout, že nebýt Megxitu a vystěhování ze země, mohli by odcestovat za rodinou i navzdory covid-19.

Pro Harryho by letošní dovolená stejně nebyla kdovíjak velký zážitek – Meghan mu před rokem zakázala lovení zvěře, hlavní aktivitu těchto rodinných srazů a Harryho nejdražší radost.

VIDEO: Herec z Ordinace přiznal přítele. A Belohorcová opustila Miami i manžela

Video
Video se připravuje ...

Herec z Ordinace přiznal přítele. A Belohorcová opustila Miami i manžela Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
89 fotografií