Dění za velkou louží sledují Meghan a princ Harry (35) opravdu pozorně, neušlo jim ani nové číslo britského magazínu Tatler, na jehož titulce je pod velkými písmeny „Kate Veliká“ zachycena vévodkyně z Cambridge. Ač se to může zdát jako pocta Kate, opak je pravdou, magazín o ní napsal několik velmi nelichotivých a nepřesných informací. Vévodkyni to rozzuřilo a hledala zastání v rodinných kruzích. A jak zhrzená Meghan asi nečekala, palác už vydavatelství poslal oficiální stížnost.

V jejím případě by to ale nikdy neučinil. „Meghan řekla, že se jí Kensingtonský palác nikdy nezastal. Teď se Kate setká s trochou negativity a palác to začne hrotit,“ přetlumočil vévodčin vztek serveru Daily Mail blízký přítel a dodal, že Harry to vnímá jako políček od vlastní rodiny.

„Pro Harryho to je facka do tváře, opakovaně rodinu žádal, aby zrevidovala a aktualizovala mediální politiku, nebo si alespoň vyslechla, co si myslí o věcech, které říkají o Meghan. A všichni jsou hluší, pokud samozřejmě nejde o Kate, která luskne prsty a dostává se jí podpory ze všech stran,“ pokračoval zdroj.

Meghan přátelům vysvětlila, že to byl jeden z hlavních důvodů, proč s Harrym opustili Británii. Za zdmi paláce panuje nespravedlnost a vše se měří dvojím metrem. Na její stížnosti a požadavky nikdo nebral zřetel a kvůli jejich odmítavému postoji měla pocit, jako by chtěla příliš, přitom pouze toužila po podpoře své takzvané nové rodiny.

Fotogalerie
53 fotografií