Černobílá fotka z pláže, na níž je Decastelo v tzv. rouše Evině, zaujala podle reakcí v komentářích na instagramu fotografa Tomáše Třeštíka (44) především slavné dámy. Pochvalná slova měla pro dvojici především Nikol Leitgeb (35), za svobodna Štíbrová. „Dobře vy,“ vzkázala. A dočkala se i milé reakce od Evy, která sdílela smajlíka se srdíčky v očích.

Sama teď řeší spíše těhotenské záležitosti, ale podpořit kolegyni ze seriálu Slunečná nezapomněla. Eva Burešová (29) pod příspěvkem zapálila hned čtyři pomyslné pochodně, aby bylo jasné, jak Evu obdivuje. Ta jí za to poděkovala pomocí tří srdíček.

„No prosím,“ vyhrkla pro změnu zpěvačka Marta Jandová (48). A také jí Eva odpověděla s rozzářenýma očima. Pozadu nezůstala ani herečka Patricie Pagáčová (33), která v současnosti hraje vrchní sestru Evu v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Seriálová Eva tak té skutečné napsala uznání pomocí jediného počeštěného anglického slova: „Najs.“ A jeden ohýnek přidala jako bonus. A Decastelo nenechala bez reakce ani její vzkaz.

Potěšil ji očividně také komentář Terezy Kadeřábkové (31), jež se také nezmohla na slovo a přidala jen tři nadšené emotikony. Eva ji pak místo poděkování oslovila jménem, jako kdyby byla tak trochu naměkko. Od modelky a České Miss 2012 to holt potěší…


„Kde já byla! Když se rozdávaly takovýdle postavy!“ vtipkovala herečka Martina Preissová (46), kterou Slunečná skamarádila nejen s Decastelo, ale i třeba s Terezou Brodskou (54) či Reginou Řandovou (54).Denisa Nesvačilová (31), jež rovněž hrála ve Slunečné, pak zase Decastelo nenápadně nazvala „sestrou“, aby naznačila, že obdivuje její ženskou statečnost.

Pány pak v hromadě krásných komentářů zastupoval Václav Noid Bárta (41). Jelikož muži bývají rádi struční, stačil mu bohatě jediný obrázek - obyčejné srdíčko.

„Děkujeme za hezké ohlasy. Vážíme si toho,“ poděkovala pak všem herečka. Vtipné ale je, že z reakcí je patrné, že nejvíce všem za ně děkovala právě Eva. Ovšem na profilu Tomáše Třeštíka. Zdá se, že tam trávila docela dost času. A tak zbývá otázka, jestli jenom na profilu, nebo zda i ve společnosti fotografa, kterému za snímek vděčí. Přece jen se oběma před časem rozpadly vztahy, a tak by jim nic nebránilo, aby našli lásku společně.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Eva Decastelo exkluzivně: Dohoda, jak to bude po rozvodu! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
82 fotografií