Zpěvačka jen dva měsíce po pobytu v nemocnici opět plánuje zpívání, svou nejmilejší práci. „Už v říjnu chce Hanička natáčet ve studiu,“ raduje se Margita. „Mezitím si ještě poslechne a vybere další písničky,“ dodává spokojeně. I Štefanu Margitovi se daří. V půlce srpna má koncert na Vyšehradě Intimity a pak už se opět vydá na správnou cestu podle svého nejnovějšího alba Na správné cestě s Michalem Kindlem (34). Zdá se, že se vše opět vrací do normálu.

Hanka se může taky těšit na muzikál, který už od pondělka zkouší herci v Divadle Kalich. Jmenuje se podle jejího hitu Biograf láska, a zazní v něm 24 jejích písní. Premiéra by měla být 16. září a Hanička Písnička si ji jistě nenechá ujít.

Vyznání na síti

Jistě mu popřála i v soukromí, ale nenechala si to jen pro sebe. Hanka Zagorová popřála svému milému Štefanovi i na Instagramu. „Zlatíčko moje, všechno nejlepší k tvým narozeninám. Miluju tě! Tvoje Hanka,“ napsala a přidala několik srdíček. Margitova odpověď na sebe nenechala dlouho čekat: „Zlatíčko moje, já tebe také. Již 30 let.“

Nečekaná hospitalizace

Hana Zagorová v květnu zkolabovala a museli ji odvézt do nemocnice. „Kapačky, transfuze a to všechno pořád dokola. Léčili mě tím, čím se léčím celý život,“ prozradila po propuštění do domácí péče z pražského Ústavu hematologie a krevní transfuze. „Chodím tam už dlouho, čtyřiapadesát let, od roku 1968, když mi na tu moji nemoc přišli,“ uvedla zpěvačka, která se léčí s poruchou krvetvorby.

Video
Video se připravuje ...

Hanka Zagorová se po čase ukázala: Tvůrcům svého muzikálu poslal vzkaz! Divadlo Kalich

Fotogalerie
49 fotografií