Anička bohužel patří k ženám, které od mládí bojují s váhou a celulitidou, a je jedno, zda mají hubené nebo silnější období, prostě tam pořád je a všude. 

Ke stehnům se za poslední rok přidala i lýtka, pár míst na břiše, dokonce i na rukou. Upřímně - neměla jsem ji na sobě nikdy ráda. A přes veškerou lásku, kterou se k sobě snažím vybudovat, právě ta k celulitidě je pro mě nejtěžší. Zkusila jsem naprosto všechny možný cesty, jak se jí zbavit. Ale i v době, kdy jsem byla v nejlepší fyzické kondici, tak tam prostě vždycky byla a smála se mi přes zrcadlo,“ přiznala loni  Slováčková, která se pustila do hubnutí a podařilo se jí dát dolů osm kilogramů. 

Jelikož má postavu al'a hruška - spíš užší ramena, obstojná prsa, štíhlý pas a pod ním zadek a stehna jak se patří, je pro ni vždy výběr kalhot hororovou událostí. 

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Vždycky z toho krámu odcházím jak zbičovaná. Moje normální velikost kalhot je momentálně 40. Ale! Tady na obrázku mám na sobě 40 a jsou mi velký. V obchodě vedle jsem si zkoušela 40 (ty mi byly tak akorát) ALE pak jsem si oblékla 42, a ty mi zase byly malý. V obchodě číslo 3 mi zase naopak byly velký přes stehna (aka jak je jeden milej člověk dávno nazval: “vrata do mordoru" ano, furt to v sobě mám),“ svěřila se na sociální síti dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka

Která z vás taky odchází z krámu a má slzy na krajíčku z toho, že jí není velikost, na kterou je zvyklá, nebo že snad přibrala... Nene dámy. Ve vás ta chyba není. Neberte velikosti vůbec vážně, v poslední době se vlastně vyplácí to nebrat ani orientačně (když mi pak je Lko větší než XLko.),“ dodala Anička. 

Fotogalerie
58 fotografií