Anička bohužel patří k ženám, které od mládí bojují s celulitidou, a je jedno, zda mají hubené nebo tlustší období, prostě tam pořád je a všude. 

Ke stehnům se za poslední rok přidala i lýtka, pár míst na břiše, dokonce i na rukou. Upřímně - neměla jsem ji na sobě nikdy ráda. A přes veškerou lásku, kterou se k sobě snažím vybudovat, právě ta k celulitidě je pro mě nejtěžší. Zkusila jsem naprosto všechny možný cesty, jak se jí zbavit. Ale i v době, kdy jsem byla v nejlepší fyzické kondici, tak tam prostě vždycky byla a smála se mi přes zrcadlo,“ přiznala před měsícem Slováčková a rozhodla se dát pomerančové kůži červenou. 

Na pomoc si vzala minerální bahno, které se po natření zahřeje, a výsledky jsou vidět! „Kde stoprocentně vidím výsledek, tak je břicho. To se mi dalo do pohybu dost slušně a odtud ta celulitida zmizela úplně. Bez efektu jsem měla bahno na pažích, ale já mám pravou ruku po operaci, tudíž často natéká, tudíž ji beru dost s rezervou a i jsem na ni bahno mazala radši míň. A ke stehnům.

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Mám celkem úbytek na cm ( nejvíc v pase - 5cm, na stehnech - 1,5cm), jsou podle mě o dost víc vyhlazené a na nějakých místech celulitida ustoupila,“ pochlubila se zpěvačka a jako důkaz dala fotku ve stejných plavkách jako před měsícem. 

Břicho má skutečně o dost plošší a stehna štíhlejší. Ještě to není úplně stoprocentní, ale je vidět, že bahýnko funguje. Samozřejmě to není jen o bahně, ale i pohybu a stravě. 

Stravu jsem dodržovala stále s krabičkami s tím, že jeden den v týdnu jsem měla cheat day a pohyb - snažím se každý den ujít aspoň 6km a příležitostně, když je síla, tak skočím na kolo a lehce si zaposiluju... musím prostě postupně. Furt se necítím fyzicky úplně ve své kůži, tak nechci přepálit začátek."

Fotogalerie
64 fotografií