Ačkoli je teď její jméno spojováno s novým mužem, na rozvod moderátorka Jana Adamcová nijak nespěchá. "Máme za sebou první část rozvodu," prozradila manželka režiséra Jiřího Adamce v pořadu Showtime na Primě. 

Rozvod zařízla

"Tu druhou jsem pozastavila z důvodů, o kterých teď nechci mluvit, ale nejsou to rozhodně finanční ani majetkové důvody, aby si někdo nemyslel, že jsem se lekla, že přijdu o peníze. Tak to není," prozradila s tím, že spolu dvojice již nežije, ale právně jsou pořád ještě manželé.

"Mám k tomu důvod velmi osobní, zdravotní," svěřila se. Jiří Adamec záhadné zdravotní důvody absolutně nechce komentovat a k záležitosti se nevyjadřuje.

Hluboké city k Escobarovi

Jana Adamcová si přitom v poslední době vytvořila hluboké pouto k jinému muži. Osud ji svedl do cesty se synem Pabla Escobara Sebastiánem Marroquinem. "Myslím, že tam jsme zahořeli city, které se těžko popisují. Ale máme k sobě hodně blízko," prozradila Blesku o jejich setkání v Kolumbii. 

„Máme spolu krásný přátelský vztah, mám ho hodně ráda. Když se zamiluji, umím si představit vztah s kýmkoliv. Když miluji, tak hory přenáším. Ale vzdálenost mezi námi, jak geograficky, tak historicky i mentálně, je moc velká. Máme hluboký vztah, ale oba víme, že on patří tam a já sem," svěřila se. 

V pondělí v pořadu Showtime ale tak trochu otočila... "To je jako když potkáte, jak bych to připodobnila, jako když máte strašně dobrého přítele, který je homosexuál. A můžete ho obejmout, můžete s ním mít krásný vztah, ale tam to začíná a končí. Tak asi tak to máme," popsala jejich vztah. 

"On sice není homosexuál, ale věděli jsme, kde jsou ty naše hranice, a ani on, ani já jsme je nechtěli překročit. Takže máme strašně krásný vztah, ale čistě kamarádský," dušovala se. 

VIDEO: Adamcová o vztahu se synem Escobara

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Dušan Klein. A Adamcová o vztahu se synem Escobara Bára Horáková

Fotogalerie
45 fotografií