V srpnu letošního roku si Belohorcová stěžovala, že takové číslo jí váha ještě neukázala.  „Já vím… stále je co zlepšovat. Momentálně mám období, kdy mi ručička na váze ukazuje asi nejvíc, kolik jsem kdy vůbec měla. Ale nehroutím se z toho,“ přiznala tehdy Zuzana, že trošku bojuje s váhou.

„S přibývajícími roky se nám zpomaluje metabolismus, a proto je čím dál těžší udržet si svoji váhu,“ naznačila tehdy, co za stojí za jejími kily navíc. Ovšem i tak se rozhodla zabojovat a už je to na její postavě znát.

„Tak už to začíná mít správnou formu, co říkáte? Začíná už být vidět, že netrávíme každý den ve fitku zbytečně. Ještě to chce pořádně zamakat na jedné disciplíně, i když do Vánoc six pack nestihnu,“ pochlubila se fanouškům na sociální síti jejím úspěchem. „Jsem na sebe pyšná, že jsem na sobě zamakala,“ dodala.

Na instagramu byla její píle patřičně oceněna, fanoušci se shodli na tom, že vypadá skvěle. „Zuzanka, wow, druhá Jennifer Lopezová,“ napsala jí dokonce jedna z fanynek. „Máte opravdu boží postavičku, paní Zuzanko. Fakt klobouk dolů,“ napsala další.

Video: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Fotogalerie
51 fotografií