Když se řekne jméno Jennifer Lopezová, vybavíte si spíše svůdné křivky a dokonalý zadeček, než nějakou její písničku? To se teď možná trochu změní, jelikož této americké star se podařilo natočit a vydat nový klip - a je z něj okamžitě hit! Píseň Cambia El Paso, což ve španělštině znamená něco jako 'změň krok', má poměrně jednoduchý text, oplývá průměrnou melodií, ovšem i tak boduje na plné čáře.

Premiéru měl klip 9. července a o pouhé tři dny později má již 4 miliony zhlédnutí na YouTube. Svou zásluhu na tom jistě bude mít i vizuální stránka videoklipu, který vypráví příběh ženy, která po hádce odchází od partnera. „Píseň je o změně a o tom, udělat ten další krok... Když se necítíte dobře, potřebujete změnu, tak cambia el paso,“ osvětlila význam klipu sama JLo  v pořadu The Zane Lowe Show.

Spolu s Jennifer dostal v projektu roli také portorický rapper Rauw Alejandro (28). V jedné chvíli se na záběrech dvojice upřeně dívá do očí, staronový skutečný partner Lopezové Ben Affleck (48) ale asi žárlit nemusí. Na většině záběrů jsou totiž každý zvlášť... Přece jen jsou »po rozchodu«. Nelze tak nespekulovat o tom, zda se kráska neinspirovala ve vlastním životě, jelikož nedlouho před natáčením v Miami obletěla svět zpráva o jejím rozchodu se snoubencem Alexem Rodriguezem (45).

Sama zpěvačka na to má ale trochu jiný pohled. Ze žalu prý obvykle nečerpá, spíše naopak.  „Když se cítím dobře, tak cítím, že dělám nejlepší hudbu. Takže sotva jsem se vrátila z Dominikánské republiky, okamžitě jsem všem dala vědět, že chci do studia,“ netají se svým štěstím. Nový vztah tak zřejmě rychle zahojil staré rány.

A i kdyby to tak docela nebylo, náladu jí jistě zlepšuje i fakt, že se jejímu počinu nesmírně daří. Není divu, že když hvězda filmů Smím prosit? či Krásná pokojská v klipu předvádí takové pózy, že tím rozpaluje i na dálku, a dokonce i přes obrazovky. Krátká sukýnka, třpytivá podprsenka narvaná pomalu až k prasknutí a skvělé tělo Jennifer, jak se pohupuje v bocích, tančí, válí se v písku na pláži či se smáčí v moři a bazénu. Chvíli na vás vystrčí zadeček, pak zase roztáhne nohy a naznačí dotek rozkroku, zkrátka JLo se nestydí. Přesvědčte se sami na videu či na fotkách v naší galerii.

 

Fotogalerie
67 fotografií