Třicetiletá reality hvězdička je už několik dní spojována s hvězdným párem JLo a A-Rodem, jak Lopezové a Rodriguezovi fanoušci přezdívají. Měla se stát ostrým klínem v jejich vztahu, stopkou jejich nadcházející svatby, důvodem vrácení zásnubního prstenu s gigantickým diamantem. Poté, co tyto zprávy zaplavily svět, dvojice odmítla, že by se rozcházela. Zároveň připustila, že pracují na blíže nespecifikovaných problémech.

Video: Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny...

Video
Video se připravuje ...

Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny... Instagram.com

A tak se z poměrně neznámé krásky stala jedna z nejpropíranějších osob v branži za poslední dobu. Od dračice LeCroyové v naději, že ji načapají blízko A-Roda, nebo jiné známé zadané tváře, se paparazzi nehnou ani na krok a pronásledují ji jako smečka hladových hyen.

Dohnali ji i na Bahamách, kam se LeCroyová po skandálu ukryla. Nudné opalování prokládané čtením časopisů a zíráním do telefonu je rozhodně nečekalo. LeCroyové během dovádění v moři s kamarádkou několikrát vykoukla bradavka, nezkrotné poprsí jí pak neustále lezlo z výstřihu, že ho tam musela silou tlačit zpátky. Nakonec to vzdala a s polosvlečeným vrškem si na své odhalené poprsí namazala opalovací krém. Když musí být pořád venku, ať se alespoň nespálí.

VIDEO: Jennifer Lopez ve Vegas předvedla dráždivou show

Fotogalerie
72 fotografií