Herec Miroslav Etzler se kvůli vážnému průběhu covidu dostal do nemocnice na plicní ventilaci. Nenechal se očkovat a ve špitále leží doteď. Aby lidé viděli, co může zanedbané očkování způsobit, sype si popel na hlavu a pravidelně své příznivce informuje o vývoji svého zdravotního stavu.

„Kdyby mi to někdo při příjmu řekl, přes vysokou horečku bych se asi smál. Často tady čtu, že pomáhám světovému zlu, neb covid není. Je! A je to pěkný darebák. Já prostě zatím nemůžu sám dýchat. Lékaři a sestřičky tady v České Lípě dělají vše co mohou, aby to změnili, ale jde to pomalu,“ zdůraznil opět Mirek Etzler, jak je covid nevyzpytatelný a čeho všeho je virus v lidském těle schopen.

„Chtěl bych z celého srdce poděkovat nejenom jim, ale i Vám! Vám, od kterých dostávám tolik krásných přání, týkajících se uzdravení. Pořád ještě nemám tolik sil, abych na všechny něco odepsal, ale čtu je všechny. Děkuju Vám za ně! Někdy už mě smutek užírá a já si čtu, co mi píšete, a je mi líp. Vážím si toho neskutečně!“ dodal herec, který alespoň na fotce ale vypadá už o něco lépe, než tomu bylo minulý týden.

VIDEO: Miroslav Etzler: Mít další dítě by už zavánělo úchylkou!

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Etzler: Mít další dítě by už zavánělo úchylkou! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
36 fotografií