Novinář Tomáš Etzler je známý svým postojem k neočkovaným obyvatelům. V minulosti se dokonce vyjádřil v tom smyslu, že „neumírají dostatečně rychle“. Poté, co nákazu virem oznámil jeho neočkovaný bratr, herec Miroslav Etzler, si ale někteří mysleli, že svá vyjádření přehodnotí.

„Tomáši, co vám říkal brácha na ty vaše hejty vůči neočkovaným? Třeba na ten, kde jste vyjadřoval lítost, že neumírají dost rychle? Doufám, že se váš bratr rychle uzdraví a vás to přejde,“ ptal se novináře na Twitteru člověk s přezdívkou Ten v 9-3 s broukem.

Tomáš Etzler si ale stojí za svým. „Já si zase myslím, že lidé, celoživotní astmatici by se měli nechat v šestapadesáti očkovat a neměli by být bezohlednými sobci, zejména, když jsou otcové malého kluka,“ odpověděl novinář s odkazem na svého teprve tříletého synovce. 

 

Lítost nad tím, že se očkovat nenechal, přitom nakonec projevil i sám Miroslav. „Dostal jsem silnou covidovou ataku spojenou s oboustranným zápalem plic. Jsem na kyslíku a další vývoj spíš tuším, než vím. A ano, nebyl jsem očkován,“ uvedl 26. listopadu na svém Instagramu.

„Díky obrovské laskavosti a profesionalitě covid oddělení nemocnice Česká Lípa pod vedením pana primáře Jana Nováka a jeho geniálního týmu mne přesto berou jako člověka! Nenechat se očkovat byla obrovská chyba. Prosím, pokud můžete, udělejte to,“ vzkázal všem z nemocniční postele.

VIDEO: Miroslav Etzler: Mít další dítě by už zavánělo úchylkou!

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Etzler: Mít další dítě by už zavánělo úchylkou! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
68 fotografií