Když se Miroslav Etzler dostal do nemocnice, nebyl si jistý vůbec ničím, jeho prognóza byla nejistá. V současné době se zdá, že už je mu o něco lépe. Dokonce s pomocí chodítka a zdravotních sester udělal pár prvních krůčků a zvládl se oholit.

Naposledy se z nemocničního lůžka ozval sledujícím na sociální síti s příspěvkem, ve kterém popisuje, co se mu honilo hlavou, když mu jeho přítelkyně a zároveň matka jeho nejmladšího syna Samuela volala záchranku.

„Když mi Helča volala sanitku, řekl jsem, nevolej, to bude dobrý. Kdoví jak by to dopadlo. Cesta ke světlu. Dva v jednom. Buňky a vesmír,“ prozradil herec u snímku své partnerky a jejich synka. „Tohle jsou dva největší motivy. Tohle jsou paní a pán,“ a z jeho slov je jasné, že pociťuje obrovský vděk a radost z toho, že je má.

Sledujícím také popřál krásný pátek a nádherný víkend. „Vytáhněte boby, sáně a rozhodně nepromarnit ani vteřinu. Užívejte – žijte a nic nezanedbávejte! Buďte šťastní,“ dodal a nepádně opět připomněl, aby lidé nepodceňovali očkování.

Video: Miroslav Etzler: Mít další dítě by už zavánělo úchylkou!

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Etzler: Mít další dítě by už zavánělo úchylkou! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
48 fotografií