Po rozchodu s manželem Andrém Reindersem je Mašlíková oficiálně sama. Na dovolené sice jezdí nejenom se synem, ale i s manželem, přesto popírá, že by se k sobě vrátili.

Já se nemám za co stydět. Nic špatného jsem neudělala. Nic špatného dělat nechci. Pro nás je důležité, abychom byli rodiče. Dřív nebo později i manžel bude někoho mít, já budu někoho mít,“ tvrdila letos na jaře Hana Mašlíková, která společný čas s Andrém tráví především kvůli synovi Andreasovi (4).

VIDEO: Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka

Video
Video se připravuje ...

Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

O tom, že mezi manželi není žádná nevraživost, svědčí i svatební fotografie nad postelí v ložnici. A právě tady vznikla fotka, která některým mužům zvedá nejen tlak.

Dobrou,“ popřála svým fanouškům Hanka, která se ukázala v průsvitném negližé, pod kterým měla jen černé kalhotky. „Hele, ale už jako fakt dost, můžeš na nás chlapy brát trochu ohledy? Jsem chtěl v klidu usnout,“ rozčilují se její fanoušci. „Mňňaaúúcta, ještě že jsem to neviděl večer, to bych celou noc nezabral,“ dodal další. 

Fotogalerie
44 fotografií