Štěňátko louisianského leopardího psa si pořídila rozvádějící se modelka Hana Mašlíková koncem roku 2011. Vedle dvou čivav Danteho a Rozinky, co měla, vždycky prý toužila po „pořádném“ pejskovi. Takové velké plemeno je ovšem původně určeno na střežení farem, lov divoké zvěře a práci s dobytkem, je tedy ostré a musí mít důslednou výchovu. „Je hodně inteligentní, ale má svoji hlavu. Proto s ním už teď začínám chodit na tréninky, aby mě poslouchal,“ holedbala se před devíti lety. Nyní jsou spolu již desátým rokem. „Je komplikovanej... stejně jako já. Ale nedala bych ho za nic,“ tvrdí  dnes s ostrupem času plavovlasá sexbomba.

Jak v životě Mašlíkové, tak i v Dragově, jak štěně pojmenovala, se za tu dobu leccos změnilo. Hana například potkala svého budoucího manžela Andrého Reinderse (39), známého zápasníka a trenéra smíšených bojových umění, v roce 2016 mu na veselce řekla své „ano“, a o rok později porodila svého prvního synka. Jenže právě s pejskem byl v době, kdy nosila pod srdcem miminko, problém… „Když jsem otěhotněla, jeho dominantní povaha vygradovala tak, že se ke mně doma nemohl přiblížit ani manžel, Drago mě chránil,“ popsala na instagramu. Luisianský leopardí pes je totiž velice fixovaný na svého člověka a brání ho přede všemi, co mu připadají cizí.

VIDEO: Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka

Video
Video se připravuje ...

Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Manželský pár (jenž bude mimochodem brzy minulostí, jelikož Hana s Andrém nyní řeší rozvod) museli tedy zasednout k rodinné poradě a probrat, co si počít s Dragem. „Bylo to hrozné. Věděli jsme, že je společné soužití s dítětem nemožné, Drago byl nevyzpytatelný, ale ať byl jakýkoli blázínek, nemohla jsem se ho prostě vzdát. Věřil mi a já ho nemohla zradit. Na druhou stranu jsem nemohla ohrozit své dítě…“ líčila pohnutě svou Sophiinu volbu, která je pro všechny pejskaře jistě noční můrou – dilema mezi milovaným zvířetem a miminkem se dá jenom těžko vyřešit ke spokojenosti obou stran…

A přece je Mašlíková jasným důkazem toho, že s novým přírůstkem do rodiny nemusí pejsek na bazar nebo do útulku, odložený jako nepotřebná věc. „Drago je už přes tři roky spokojený na naší zahradě, má velkou vyhřívanou boudu se zasklenou zimní terasou, a naše společná cesta pokračuje,“ vysvětlila Mašlíková spokojeně. Pejsek má teď mnohem větší výběh, než měl v bytě, a nehrozí nepříjemné kolize s dítětem, na které by mohl žárlit. Jeho návrat „do peřin“ je však nemožný. Ani teď, když už je chlapeček větší. Dragova povaha se totiž nezměnila. „Nedá se mu vůbec věřit,“ posteskla si Mašlíková v komentářích.

VIDEO: LESK! Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová?

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová? Blesk

Fotogalerie
65 fotografií