Zpěvák Richard Krajčo vyrazil s manželkou Karin Babinskou za teplem a ukázalo se, že i po letech manželství se nemůže nabažit její krásy. „New Bond girl. Vůbec nechápu, proč ta holka nikdy nechtěla nosit šaty a fotit se v plavkách,“ uvedl Krajčo na Instagramu, kde sdílel snímek manželky oděné do plavek.

„Slíbil jsem jí, že ji fotím jen pro sebe, takže až se to doví, bude prskat. Ale nemohl jsem to vydržet,“ přiznal zpěvák sledujícím, že se možná díky nádhernému snímku dostane do problémů.

„Prostě se mi pořád líbí, i po těch skoro deseti letech… vlastně se mi líbí víc a víc a to je fajné jak cyp. Přijde pomsta, já vím, ale co už…,“ přidal Krajčo dojemné přiznání, které jeho ženu jistě obměkčilo.

Sice není jasné, jakou odezvu měl příspěvek u Karin Babinské, jisté ale je, že jejich sledující docenili nejen její krásu, ale i Richardovo vyznání. „Kéž by i jiní muži uměli takhle milovat a zbožňovat své ženy,“ napsala jedna z fanynek jejich společného profilu a další pro změnu uvedla, že Karin by měla chodit v plavkách 365 dní v roce.

Richard Krajčo má za sebou už dvě nevydařená manželství. Jeho první manželkou byla modelka a zpěvačka Iva Frühlingová (39). Poté si vzal modelku Martinu Poulíčkovou (42), která mu porodila dvě děti, ale ani to jejich manželství nezachránilo, rozvedli se v roce 2013.

Video: Krajčo zveřejnil úplně poslední píseň Karla Gotta: Podívejte se na "Vánoční"!

Video
Video se připravuje ...

Krajčo zveřejnil úplně poslední píseň Karla Gotta: Podívejte se na Vánoční! Universal

Fotogalerie
37 fotografií