Minulý rok se moderátorka a modelka Zuzana Belohorcová se svou rodinou přesunula z floridského Miami, kde bydleli řadu let, do španělské Marbelly. V Americe se už necítili bezpečně, především kvůli nepokojům, co vzešly z hnutí Black Lives Matter. Navíc koronavirová situace se neblaze dotkla i jejich podnikání. Štěstí se proto snažili najít ve Španělsku, ale ani tam se dlouho neohřáli - vlastně doslova.

Byli zvyklí na neměnné klima jihu USA, zatímco v Evropě je nemile zaskočilo chladné počasí. Hlava rodiny, Zuzin manžel Vlasta Hájek, proto zavelel – a všichni se stěhovali na Kanárské ostrovy. Usadili se na Tenerife, v pěkném apartmánu s bazénem, ale vypadá to tak, že ani zde nezakotví.

Původně plánovali koupit byt do svého vlastnictví, události posledních týdnů je od koupě odradily. Slavná blondýnka totiž slovenskému deníku Nový Čas přiznala, že v dovolenkové části ostrova, kde to žije 24 hodin denně, jim to už nevyhovuje. A i když se jim zřejmě zpočátku tento rušný život zamlouval, dnes už tomu tak není – přece jenom se sem stěhovali na jaře, zatímco nyní vrcholí turistická sezóna.

„To se nedá,“ svěřila se zklamaná Zuzana. „Všechny byty, což jsou tu v okolí, jsou na krátkodobý pronájem, i zde vedle nás jsou turisté. Ti měli párty první večer, až do páté hodiny ráno, to byl masakr,“ zlobí se.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Nynější bydlo musí tak jako tak zanedlouho opustit – nejenom kvůli nepříjemné situaci s hlučnými nájemníky, ale i pro nájemní smlouvu, která jim končí koncem října. Život na slunném ostrově se jim však jinak zalíbil a chtějí tu zůstat.

„Kupujeme si baráček v těchto končinách, ale samostatný a bez sousedství,“ pochlubila se někdejší televizní hvězda, co před nedávnem zazářila ve slovenské verzi show Tvoje tvář má známý hlas. Dům, který je jen pár desítek metrů od jejich současného apartmánu, jim prý poskytne rozhodně více soukromí a klidu, které jim teď žalostně chybí.

Mimochodem, vilku v Americe, kterou Belohorcová se svým mužem po léta pronajímali, se od svého odchodu z Ameriky snaží prodat. Zatím se jim to prý ale nedaří, a to ani poté, co snížili cenu. Na původní částku 2,5 milionů dolarů, což je 54 milionů českých korun, jim nikdo nekývl, tak doufají, že sumu o 4 miliony korun nižší už potenciální kupce zaujme.

„I když to teď prodáváme levněji, pořád jsme na tom dobře a vychází to fajn. Na druhou stranu víme, jak koupit něco super na Tenerife, takže jsme se rozhodli snížit cenu tam a za super cenu si koupíme něco tady,“ vysvětlil Hájek. Také na Kanárských ostrovech prý dvojice plánuje rozjet byznys s realitami.

Fotogalerie
67 fotografií