Bývalá moderátorka erotického pořadu Peříčko se vždy pyšnila bujným poprsím a perfektní postavou. S přibývajícím věkem to je zásluha zdravého jídelníčku a pravidelného cvičení. Jak ale sama nyní ukázala, nejspíš ani to už není zcela dostačující.

Na svém profilu se, jako už tradičně, pochlubila snímky v plavkách. Zatímco ale ještě poměrně nedávno ukazovala ploché bříško, nyní sama poukazuje na menší změny, o kterých se také rozepsala. „Já vím… stále je co zlepšovat. Momentálně mám období, kdy mi ručička na váze ukazuje asi nejvíc, kolik jsem kdy vůbec měla. Ale nehroutím se z toho,“ přiznala Zuzana, že trošku bojuje s váhou.

„S přibývajícími roky se nám zpomaluje metabolismus, a proto je čím dál těžší udržet si svoji váhu. Vždy jsem toužila mít krásné dlouhé nohy jako Kendall Jenner, vysportované a pevné tělo jako JLo a hřívu jako Kim Kardashian… no nic, nemůžeme mít všechno. Co je však nejdůležitější, je naše zdraví. Proto si važme toho, co máme, a naučme se žít a být happy s tím, co máme,“ napsala otevřeně blondýnka, že i ona má své nesplněné ideály.

Jak se ale dalo v tomto případě čekat, Zuzce její přátelé a fanoušci v komentářích skládali jednu poklonu za druhou. „Zuzi, ty máš přirozený sex-appeal… a to je víc než nějaké číslo na váze,“ vyjádřila trefný názor jedna z žen. „Jsi inspirace,“ napsal stručně a jasně její kadeřník Michal Zapoměl.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Fotogalerie
72 fotografií