V polovině tohoto týdne promluvila Pavlína o rozchodu se scénáristou, kterého světu poprvé představila na letošních Oscarech. Oba to rozsekli v dobrém, Pořízková ho ve svém instagramovém příspěvku vychválila do nebes a poděkovala mu za společně strávený čas.

Ve smutku se však půvabná blondýnka neutápí, zachvátila ji totiž hodně rozverná nálada. Svých téměř 500 tisíc sledujících oslnila v plavkách, avšak bez vrchního dílu. K peprné momentce u bazénu přizvala herečku Liz Carey, která ji poslušně napodobila.

„Bylo nám řečeno, že znovu musíme nosit roušky. Tak se podřizujeme,“ reagovala Pořízková na situaci ve Státech, kde se znovu zavádí ochranné prostředky. Roušky si však dámy nenasadily přes dýchací cesty, animovanými emotikony ústenek si zakryly obnažená prsa.

„Přátelé a rodina jsou mým opravdovým bohatstvím. Smějí se a pláčou se mnou, udržují mě naživu, fyzicky a spirituálně,“ dodala k rozpustilému záběru Pořízková, která své nahé tělo pravidelně vystavuje na sociálních sítích. Naposled se v rouše Evině předvedla v koupelně luxusního hotelu v Římě.

VIDEO: Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít Jan Búda

Fotogalerie
74 fotografií