„Ač tomu stále nemohu uvěřit, chtěl bych zbytku světa oznámit, že tato nádherná, úžasná a naprosto dokonalá bytost minulý víkend souhlasila s tím, že si mě vezme!“ svěřil se na svém instagramu herec Ondřej Bábor, jenž si proti sobě popudil celou řadu fanynek poté, co v seriálu Sestřičky natloukl jejich oblíbenci Janu Nedbalovi (30) v roli zdravotního bratra Lukáše. Na sociální síti rovněž sdílel celé množství fotek, na nichž je jeho vyvolená: Jde o velice půvabnou, teprve dvacetiletou dívku – jak alespoň stojí na jejím instagramovém profilu.

S krásnou tmavovláskou se objevil na veřejnosti například na premiéře filmu Teroristka, v němž ztvárnila hlavní roli herečka Iva Janžurová (80). Už tehdy bylo vidět, jak to mezi zamilovanou dvojicí jiskří… „Musel jsem prohledat celou republiku, abych zjistil, že ta pravá na mě čeká v mé rodné vesnici...“ prozradil svým fanouškům Bábor, který je podle všeho z Natálie Odehnalové celý paf.

„Je to nemožné, že existuje někdo, jako jsi ty. Jsi stoprocentně poslední svého druhu a já jsem ten největší šťastlivec na světě, že se mi podařilo získat si právě tvé srdce. Děkuji ti,“ vzkázal jí skrze sociální sítě.

VIDEO: Vzpomínky na líbánky Noskové a Bábora! Po tajné svatbě natočili soukromé video!

Video
Video se připravuje ...

Líbánky novomanželů Noskové a Bábora! Po tajné svatbě natočili soukromé video! Facebook / Michaela Nosková

Jak pro mladičkou krásku, tak i pro Bábora to bude první veselka – přestože v roce 2017 česká média obletěly svatební snímky Ondřeje se zpěvačkou Míšou Noskovou. Svatba na Srí Lance ale byla neplatná, nikdy ji v Česku nelegitimizovali, a když se pak o rok později rozešli, nemuseli se i přes svatební obřad, co si dopřáli v exotickém ráji, ani rozvádět. Zda se bude i další veselka odehrávat na tak zajímavém a prestižní místě, se můžeme zatím jenom dohadovat. Jisté je jenom to, že po finanční stránce by to byla hodně drahá „sranda“, tím spíše nyní, kdy Bábora, stejně jako jiné umělce, připravil koronavirus o práci.

Když naše vláda zakázala všechny společenské akce, koncerty a vystoupení, rozohnil se svalnatý mladík natolik, že si rozhodně nebral servítky: „Děláte si p*del?! A co budeme žrát? Proč oddalujeme nevyhnutelné?! Stejně se všichni časem nakazíme, tak proč to zdržovat?! Kdo umře, umře, tak sakra to nechte být a neberte nám práci. Shit!“ běsnil na internetu. Se založenýma rukama ale doma neseděl, naopak, věnoval se rovnou dvěma zaměstnáním: ráno jezdil po městě jako kurýr, večerní směny trávil ve skladu.

Fotogalerie
44 fotografií