„Asi před rokem a půl jsem někde řekla, že bych si potřebovala dát od divadla chvíli pauzu. Vůbec jsem netušila, že se mnou si tu pauzu dá kompletně celá ČR. Nicméně mi divadlo a především diváci neskutečně chybí, takže nemůžu říct, že se netěším, až znovu naskočím do kostýmů Evity nebo třeba Sněhové královny,“ svěřila se zpěvačka Michaela Nosková, někdejší finalistka pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar.  Téměř roční pauza od běhání z divadla do divadla se podepsala na její štíhlounké postavě. „Mám šest kilo nahoře, a to se fakt stydím, shazuju, co se dá,“ přiznala hvězda mnoha českých muzikálů, kterou, až se otevřou divadla, čeká rovnou šest premiér nových představení.

S hubnutím přebytečných kil jí pomáhá její partner Jindřich Čanda, s nímž se dala na takzvaný couple workout, tedy párové cvičení. „Je založené na kooperaci dvou lidí a společném posilování s vlastní vahou, respektive s váhou toho druhého. Někdy je to spíš o zdraví, protože chceme vymyslet nové prvky, které nikdo necvičí, a pak dochází k různým pádům a ztrátám rovnováhy. Alespoň se máme čemu zasmát,“ pokračovala Nosková, pro kterou je sport jednou z mála věcí, co jí pomáhají dostat se z letargie a případných depresí.

VIDEO: Videorozhovor z návštěvy u Michaely Noskové. Zpěvačku zpovídala Markéta Mayerová. 

Video
Video se připravuje ...

Videorozhovor z návštěvy u Michaely Noskové. Zpěvačku zpovídala Markéta Mayerová. Videohub

Mimochodem, ta kila navíc vidí podle všeho jenom sama zpěvačka, která zazářila například v Plesu upírů, v Noci na Karlštejně či v Mamma Mia!. Na sociální síti totiž sdílela tři fotografie – jednu z února 2020, druhou z června 2020 a jednu z dubna 2021, na nichž mapovala, jak neblaze se na ní covidová pandemie podepsala. „Mění se akorát vlasy,“ ujišťovali Noskovou její příznivci při pohledu na její útlý pas a štíhlé bříško. „Kéž by, moje džíny by na to měly asi jiný nazor,“ oponovala jim však zpěvačka, která na nedobrovolných koronavirových prázdninách vidí i nějaké ty klady - má více času na dcerku Elišku (10).

S tou nyní nafotila půvabné rodinné snímky na Vyšehradě. „Když jsem pak viděla ty naše společné fotky, málem jsem se rozbrečela. Člověk si ani neuvědomuje, jak to strašně letí. Dneska už má, jak ona říká - kluka, stojí půl hodiny před skříní a řeší, co si vzít na sebe. Za chvíli si dělám zbroják a Eliška dostane zákaz vycházení i bez covidu,“ usmívá se hrdá maminka, která je zároveň velice pyšná i na kamarádský vztah, jaký mezi sebou mají. „Můžeme spolu dělat blbosti, trávíme čas jako dvě kámošky. Tak jsem to měla i já se svou mámou, a vždycky jsem si přála toho jednou dosáhnout i u svojí dcery.“
Fotogalerie
61 fotografií