Kdo by ovšem čekal, že herec David Gránský, hvězda show Tvoje tvář má známý hlas na Nově, a zároveň také jedna z populárních postav primáckého seriálu Sestřičky (tam ztvárňuje ambiciózního mladého lékaře Matyho Bojana), bude preferovat romantickou dovolenou, ten by se hodně mýlil. Je se svou krásnou manželkou sice ve Střední Americe na Kostarice, ale na nějaké povalování u bazénu je podle všeho moc neužije. David s Nikolou pojali výlet hodně akčně a místo karibských pláží podle fotek prozkoumávají deštný prales s vodopády! A panenská příroda jim vlezla i do hotelového pokoje…

„V pět ráno v koupelně. Pak už jsme neusnuli. I když měl velikost žížaly,“ okomentoval David fotku hada, který se tam zabydlel s nimi. Začátek pobytu se jim tedy moc nevyvedl, a byl tak nejspíše mnohem adrenalinovější, než jaký asi zamýšleli. Mladí manželé, co spolu sedm let randili, než si 19. června v malebném srubovém resortu Svět v Úžicích dopřáli tři dny trvající svatební veselí, to ale jistě zvládli.

Jinak si totiž žádné dobrodružství na své „dovolené na míru“ neodpírají, procházejí se po nebezpečně vypadajících mostech, zkoumají jedovaté žabky a tak dále. Jejich instagramové profily nyní vypadají velice cestovatelsky.

VIDEO: David Gránský o dítěti: Rodičovské plány mu zhatil koronavirus!

Video
Video se připravuje ...

David Gránský o dítěti: Rodičovské plány mu zhatil koronavirus! Kisa Císařová

Pobyt ve Střední Americe, který vyjde od padesáti tisíc výš, si novomanželé prý mohli dovolit díky složení rodiny a kamarádů. „Děkujeme, že jste nám přispěli na naši svatební cestu už před dvěma lety. Vzhledem k situaci jsme si ji jeli užít až teď. Dobrodružství začíná,“ svěřila se Nikola na sociální síti.

Pustit „chlup“, jak se říká, si ale mohl dovolit i Gránský. Vždyť za jeden natáčecí den v Tváři měl inkasovat minimálně 10 tisíc korun. Epizod je celkem 10 a každá se podle našich informací, které máme od člověka z produkce, natáčí dva dny. Vydělat si tak mohl krásných 200 tisíc korun…

Fotogalerie
92 fotografií